SCANDAL in ARMATA SUA dupa un SHOOTING SEXY neautorizat intr-o baza militara. VIDEO

Un scandal monstru zdruncina armata americana dupa ce o sedinta foto fara autorizatie a fost facuta intr-o baza militara din statul Utah. Modele imbracate sumar care pozau pentru un calendar sexy au folosit armele din baza militara si au fost asistate chiar de militari in uniforma, informeaza Ziare.com.

Imaginile dintr-un videoclip de prezentare a culiselor sedintei foto le arata pe fete in tancuri si tragand cu diverse arme. O data demarata ancheta, oficialii armatei au negat insa ca modelele ar fi tras cu arma. Insa imaginile le arata fiind invatate chiar de militari cum sa faca acest lucru.

CITESTE SI: VIDEO.Peste 10.000.000 de oameni au vazut clipul: Eruptia unui vulcan, surprinsa de un turist! 

Potrivit lt. col. Steven Fairbourn, ancheta a aratat ca un ofiter a fost cel care le-a permis accesul in baza, chiar daca nu era autorizat sa ia aceasta decizie. Acesta ar fi trebuit sa se adreseze unui superior, ceea ce nu a facut. Orice soldat care nu a respectat protocolul va suferi consecintele, a mai spus acesta. Deocamdata nu se stie cati oameni in uniforma vor fi sanctionati, conform Ziare.com.

CITESTE SI: VIDEO. Cu siguranta cea mai sinistra farsa pe care ai vazut-o vreodata 

Sursa foto si video: youtube.com