Scandal in Bucuresti. Patru persoane au fost impuscate !

Scandal cu bate si pistoale in cartierul Dristor din Bucuresti. Patru persoane au fost impuscate si transportate la spital in urma altercatiei.

Mai multi tineri au fost implicati astazi intr-o altercatie cu bate si pistoale cu bile de cauciuc in cartierul bucurestean Dristor, patru persoane fiind ranite. Scandalul ar fi pornit, conform primelor informatii, de la un loc de parcare ocupat de o masina cu numere de inmatriculare de Bulgaria.

Politistii, dar si mai multe ambulante SMURD s-au deplasat la fata locului. Intr-o interventie la Realitatea TV, doctorul Manuela Buran a precizat ca un pacient care a ajuns spital este ranit in zona abdominala, iar celelalte victime prezinta placi prin impuscare.

Victimele au fost transportate la spitalele Bagdasar Arseni si Floreasca.

Conform Realitatea TV, altercatia a inceput cand o femeie le-a cerut mai multor barbati aflati intr-o masina cu numere de Bulgaria sa elibereze locul de parcare. Pentru ca acestia au refuzat, femeia si-a chemat in ajutor sotul, care a venit cu o bata, dar si insotit de mai multi prieteni. Una din persoanele din masina a deschis focul cu un pistol cu bile de cauciuc. 

Sursa foto: realitatea.net