SCANDAL in CASA REGALA din ANGLIA: Printul HARRY va deveni TATIC. Regina e suparata foc!

Tristete mare in Regatul Britanic. Ravnitul roscovan al familiei regale va renunta la aparitiile in cluburi in curand, intrucat va deveni tatic.

Cel mai mare cosmar la reginei Elisabeta a II-a s-a adeverit. In timp ce fostele iubite ale printului Harry se bat pe el sa il recucereasca, acesta va deveni tatic.

Potrivit revistei americane Life&Style, o tanara de 19 ani sustine ca a ramas insarcinata cu celebrul roscovan dupa o aventura de noapte si are chiar si dovezi in acest sens. Mai exact, aceasta are imagini cu el din noaptea cu pricina.

Cu toate ca regina Marii Britanii si-a avertizat in nenumarate randuri nepotul ca stilul de viata haotic si distractiile interminabile ii vor face probleme si vor tari familia regala in alte scandaluri, acest lucru s-a si intamplat, iar un „copil din flori” era fix ce nu-si dorea, mai ales cu o femeie care nu face parte dintr-o familie nobila.

Desi jurnalistii se intreaba daca aceasta isi va obliga nepotul sa se insoare cu mama copilului, surse din Palatul Buckingham spun ca nici nu se va pune problema. Acestia sustin ca Suverana nu va permite niciodata ca si Harry sa se casatoreasca cu o fata comuna, care nu are nici o treaba cu inalta societate, asa cum s-a intamplat cu printul William si Kate Middleton.

Mai mult, acesta sustine ca regina mai degraba ii va retrage titlul daca Harry decida sa-si asume responsabilitatea si sa se casatoreasca cu tanara, avand in vedere ca isi dorea foarte mult sa devina tata.

Cu toate acestea, se pare ca ducesa de Cambridge si printul William spun ca il vor sustine pe Harry in aceasta situatie si il sfatuiesc sa faca doar ce-i spune inima.

Sursa: libertatea