SCANDAL in PARLAMENT: Mihail Neamtu, liderul Noua Republica, a aruncat cu bani spre Victor Ponta

Mihail Neamtu, reales presedinte al Partidului Noua Republica

Premierul Victor Ponta a prezentat in plenul Parlamentului noul proiect al acordului cu Fondul Monetar International (FMI) si Comisia Europeana (CE). 

In momentul in care Victor Ponta isi incepuse discursul  la prezidiu a fost intrerupt de Mihail Neamtu, liderul Noua Republica, acesta din urma aruncand cu o punguta cu bani in directia premierului strigand ca este un tradator (nn “Ponta tradatorul, Salvati tricolorul”). Mihail Neamtu a fost insotit de un alt membru al partidului pe care il conduce, ambii avand in mana si cate un steag tricolor.

Premierul a depasit foarte bine momentul rugandu-i pe cei din sala sa-i returneze banii lui Mihail Neamtu despre care a spus ca are nevoie de ei pentru urmatoarele alegeri, in conditiile in care la alegerile precedente nu a avut destui pentru a obtine un loc in Parlament.

Conform ultimelor informatii, Mihail Neamtu, care nu este parlamentar, a reusit sa patrunda in sala de sedinte cu ajutorul unui complice, cel mai probabil acesta fiind Remus Cernea.

“Este adevarat ca eu, prin intermediul consilierului meu, l-am introdus pe Mihail Neamtu in sala unde se desfasurau lucrarile Parlamentului, dar stiam ca trebuie sa urce la balcon si sa urmareasca de acolo desfasurarea lucrarilor”, a declarat deputatul Remus Cernea intr-o interventie la postul Romania Tv.

Protestul lui Mihail Neamtu are legatura directa cu controversatul proiect minier de la Rosia Montana.

Sursa foto: inpolitics.ro