SCANDAL in PARLAMENT! Sedinta CAMEREI DEPUTATILOR, suspendata din lipsa de CVORUM

Sedinta de marti a Camerei Deputatilor a fost suspendata din lipsa de cvorum, dupa ce liberalii au boicotat dezbaterea motiunii impotriva ministrului Justitiei. Liviu Dragnea a acuzat PNL ca a sacrificat dezbaterea unor legi aflate pe ordinea de zi, inclusiv legea privind conversia creditelor din franci elevetieni in lei, adoptata luni in comisii, “pentru a salva onoarea nereperata” a Ralucai Pruna.

“PNL-ul a ales sa boicoteze votul pe motiunea simpla a ministrului Justitiei. Practic, pentru a salva onoarea nereperata a doamnei ministru, nu au mai avut loc nici celelalte dezbateri”, a afirmat Liviu Dragnea. “S-a suspendat sedinta de astazi din lipsa de cvorum, pentru ca PNL a ales sa boicoteze votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei. Pentru a salva onoarea nereperata a doamnei ministru, s-au boicotat si celelalte voturi. Asta este felul lor de a face politica. Zeci de mii de familii asteptau sa votam legea conversiei creditelor. De asemenea, parintii asteptau sa se voteze legea cu 1 iunie (sa fie declarata zi libera – n.red.) “, a spus Dragnea, care a precizat si ca aproape toti deputatii PSD au fost in sala.

 Liderul deputatilor liberali, Eugen Nicolaescu, a reactionat si a precizat ca votul trebuia sa aiba loc la ora 15.30, cand liberalii erau pregatiti sa participe pentru a vota legile aflate pe ordinea de zi, dupa motiune. El a acuzat PSD pentru faptul ca voturile pe legi, intre care si conversia creditelor in franci elvetieni, pe “nesimtirea PSD-ului”. 

Sursa foto: gandul