Scandal in PDL: Liviu Negoita, pus la zid de toti primarii PDL Dambovita

Scandal in PDL. Prim-vicepresedintele PDL, Liviu Negoita, i-a chemat pe primarii democrat-liberali pentru a-i instiinta cu privire la dizolvarea filialei PDL Dambovita si demiterea fostului sef al Consiliului Judetean, Florin Popescu, numai ca situatia a degenerat repede intr-un balci general.

Primarii PDL-isti chemati la sedinta l-au pus imediat la zid pe Liviu Negoita, aducandu-i diverse reprosuri, potrivit inregistrarilor RTV. Edilii locali l-au acuzat ca isi bate joc de ei, cerandu-i socoteala cu privire la rezultatele acestuia la alegerile parlamentare. “Noi ce parere credeti ca avem despre dumneavoastra, care ati luat zero, repet, zero la alegerile parlamentare? O parere foarte proasta avem! Nu aveti rezultate. Si veniti sa va bateti joc aici de noi”, a declarat unul dintre primari.

A fost prima sedinta la care Liviu Negoita a participat, dupa ce a fost numit presedinte interimar al organizatiei PDL Dambovita. Negoita venise sa le comunice membrilor BPJ Dambovita dizolvarea filialei si demiterea fostului sef al Consiliului Judetean, Florin Popescu, din fruntea organizatiei.

Va prezentam mai jos o parte dintre stenogramele preluate din inregistrarile RTV:

Adriean Budoiu (primar Fieni): Noi ce parere credeti ca avem despre dumneavoastra, care ati luat zero, repet, zero la alegerile parlamentare? O parere foarte proasta avem! Nu aveti rezultate. Si veniti sa va bateti joc aici de noi.

Petre Dinu (primar Glodeni): Veniti aici, nu stiti ce am facut. Politica pumnului in gura, asta faceti. Nu ne cunoasteti si nu ne impuneti! Ati dat afara, l-ati dat pe Florin Popescu, de ce l-ati dat pe Budoiu? Vii dumneata aici, nu ne cunosti si ne bagi pumnul in gura. Mergeti la Bucuresti acolo, ca acolo va sta bine!

Teodora Anghelescu (primar Bezdead): Hai, sus ancora!

Florin Teodorescu (primar Crevedia): Aici ne conducem singuri, ca nu suntem niste handicapati.

Adriean Budoiu: Alegeri putem sa facem si noi la Dambovita, fara bucuresteni, ca nu suntem prosti, nu suntem oi, ne-ati facut deja prosti.

Teodora Anghelescu: Oricum suntem ca gonacii lui Tiriac, cam asta suntem, primarii… Cand au nevoie, vin la primari

Petre Dinu: Suntem votaci, nu gonaci!

Liviu Negoita a incercat sa justifice in fata celor 38 de primari decizia conducerii PDL de a-l schimba pe Florin Popescu si de a dizolva conducerea filialei Dambovita.

Liviu Negoita: Poti sa ai toate rezultatele din toata lumea asta, puteai sa fii cea mai tare organizatie din tara, atata timp cat refuzi comunicarea cu partidul pe legea partidelor, pe statut, cu Biroul Permanent National ales, nu e in regula, mai trebuie sa-ti iei steag si imn si esti independent.

Dupa zeci de minute de scandal, primarii au plecat si l-au lasat singur pe Liviu Negoita.

Foto: qmagazine.ro