SCANDAL in PMP la malul marii. Lider local: “Nu plec din Constanta!”

PARTIDUL MISCAREA POPULARA se confrunta cu noi probleme! Deputatul PMP, FLORIN GHEORGHE, sustine ca a aflat din presa faptul ca PMP Constanta are o noua conducere si acesta a dezmintit zvonurile conform carora acesta ar pleca de la Constanta, potrivit unui comunicat de presa.

Dupa Adrian Papahagi si Teodor Baconschi, DEMISIONARI din partidul condus de Elena Udrea, de data aceasta problemele apar la filiala Constanta.  

Citeste si: CRISTIAN DIACONESCU, HUIDUIT LA GALATI

”Am aflat ca exista o echipa de conducere, numita sau aleasa. Ce sa spun… le urez succes celor care, incepand de vineri, conduc PMP Constanta. La alegerile din toamna le doresc sa scoata cel putin rezultatele pe care le-am avut eu cu echipa mea la alegerile europarlamentare, la numai trei luni de la constituirea PARTIDULUI ! Cat despre unele speculatii care au aparut pe unele bloguri si chiar in unele comentarii de presa, ma simt dator sa va aduc cateva clarificari.

In primul rand nu plec din Constanta doar pentru ca unele persoane nu ma plac sau sunt deranjate atunci cand eu vorbesc despre democratie de PARTID, despre corectitudine, despre onestitate si despre un altfel de a face politica in Romania.

Citeste si: UDREA VISEAZA LA TURUL 2 AL ALEGERILOR PREZIDENTIALE

Eu sunt si voi ramane deputatul cel mai apropiat de nevoile constantenilor. Da ! Voi ramane in Constanta, iar in perioada imediat urmatoare ma voi concentra asupra unor proiecte care vor fi in beneficiul exclusiv al celor care m-au ales – al constantenilor”, a declarat FLORIN GHEORGHE, conform sursei citate.

Sursa foto: observatordeconstanta.ro