SCANDAL in PNL Bucuresti pe tema SEDIULUI filialei. REACTIA ALINEI GORGHIU

Un SCANDAL de proportii a izbucnit in cadrul PNL Bucuresti, motivul neintelegerilor fiind sediul filialei, potrivit postului B1 TV.

UPDATE 16.30: Co-presedintele PNL ALINA GORGHIU a declarat ca nu stie de existenta vreunui conflict in legatura cu sediul organizatiei de Bucuresti a PNL.

“Presedintele pe Bucuresti, Teodor Atanasiu, impreuna cu doamna presedinta Boagiu va pot spune toate discutiile. Stiu ca a fost o sedinta, nu o cearta. Nu stiu o discutie sau o problema legata de sediu. Este ultimul lucru care sa genereze o disputa in sanul PNL. Eu astept sa finalizeze domnul Blaga redecorarea sediului, inteleg ca inca zugraveste. Voi avea biroul in sediul din Modrogan. In momentul asta functionez in sediul din Kiseleff”, a spus ALINA GORGHIU.

Si vicepreseintele PNL LUDOVIC ORBAN a spus ca nu are cunostinta de existenta vreunei dispute. 

“Nu am cunostinta despre existenta unor divergente sau tensiuni. Noi avem un cadru statutar, exista organisme statutare care sunt chemate sa ia deciziile. In ce ma priveste nu cunosc existenta unor situatii conflictuale, e posibil sa existe neintelegeri, e firesc intr-un process de fuziune, de armonizare a punctelor de vedere a fostelor doua partide”, a spus LUDOVIC ORBAN.  

Membrii vechiului PNL vor ca sediul sa fie stabilit pe bulevardul Kiseleff, in timp ce vechii democrat-liberali vor ca acesta sa fie in Aleea Modrogan, fostul sediu central al PDL.

Citeste si: PNL si-a lansat PROGRAMUL de GUVERNARE. Liberalii despre politica FISCALA. UPDATE

In acest context, TEODOR ATANASIU l-a acuzat pe LUCIAN DUTA ca strica imaginea partidului. Potrivit unor surse, TEODOR ATANASIU le-ar fi cerul celor din vechiul PNL sa inceteze orice actiune comuna cu vechii democrat-liberali.

Discutiile au fost atat de aprinse incat la un moment dat vechii democrat-liberali au parasit sedinta, astfel incat celelalte puncte de pe ordinea de zi nu au mai putut fi discutate.

Citeste si: PNL si PDL au ajuns la un CONSENS cu privire la grupul parlamentar rezultat in urma FUZIUNII

Sursa foto: gandul.info