SCANDAL in PNL. Copresedintele ALINA GORGHIU a amenintat cu DEMISIA

Reforma interna din PNL nu ar fi fost demarata prea usor.Opozitia baronilor PNL si rezistenta oamenilor vechi din cele doua foste partide care compun actualmente noul partid liberal ar fi dus chiar la amenintarea cu un gest radical al ALINEI GORGHIU, copresedintele PNL, informeaza jurnalistii de la Evenimentul Zilei.

La cea de-a doua consultare pe care delegatia formata din copresedintii PNL Vasile Blaga, ALINA GORGHIU si presedintele de onoare al partidului, Mircea Ionescu Quintus au avut-o, la Cotroceni, inainte de formarea guvernului Ciolos, sefa liberalilor ar fi spus ca DEMISIONEAZA de la conducerea partidului.

CITESTE SI: CONSILIUL NATIONAL PNL: LIBERALII VOR LUA DECIZII IMPORTANTE. DECLARATII ALINA GORGHIU si MIRCEA IONESCU QUINTUS

ALINA GORGHIU a motivat ca ii este foarte greu sa reformeze partidul, asa cum strada si presedintele Klaus Iohannis au solicitat, au precizat surse liberale pentru Evenimentul Zilei. Nu numai ca seful statului nu ar fi fost de acord cu un astfel de gest, dar i-ar fi spus sa mai reflecteze asupra intentiei sale, au mai precizat aceleasi surse.

In acelasi timp, sursele sustin ca o oarecare tensiune ar fi existat si ca ulterior doleantelor exprimate de ALINA GORGHIU, presedintele Klaus Iohannis i-ar convocat pe cativa lideri liberali, in special din fostul PDL, la o discutie informala in care le-a transmis sa urmeze calea spre reforma indicata de ALINA GORGHIU, aratandu-si inca o data sprijinul pentru aceasta.

Sursa foto: pnl