SCANDALUL din PSD capata proportii: PONTA, DRAGNEA sa plece! REVENIRE de senzatie in fruntea partidului

SCANDALUL din cadrul PSD, cel mai mare si cel mai greoi partid din Romania, capata proportii. Inca de azi-noapte s-au purtat discutii despre viitorul partidului. Cel mai vehement a fost Mircea Geoana. El a cerut sa cada capete. ,,Sa plece Ponta, Dragnea si mazaricii lui”, a amenintat Geoana. El propune ca Ion Iliescu sa asigure interimatul pana la organizare unui congres extraordinar, informeaza comisarul.ro

In urma cu doua saptamani, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, le-a adresat lui Ponta si Dragnea un avertisment care a sunat ca un blestem: ,,Ati creat un monstru. Sa nu uitati ce va spun, daca pierdeti alegerile, partidul se va pulveriza. Nimeni nu va va mai ierta!”

CITESTE SI: PSD se CLATINA: Trebuie sa facem un pas in lateral, sau mai degraba in spate 

Partidul Social Democrat a fost lovit in moalele capului de votul romanilor, scrie sursa citata si se clatina periculos de mult. Iar declaratiile arogante ale lui Liviu Dragnea dupa catastrofa de duminica i-au infuriat pe foarte, foarte multi pesedisti. Ca si lipsa de curaj a lui Ponta de a iesi sa vorbeasca dupa anuntarea exit-poll-urilor.

CITESTE SI: LIA OLGUTA VASILESCU se intrece in IRONII si SCUZE la adresa ROMANILOR 

Sursa foto: adevarul.ro