SCANDAL in PSD: Olguta Vasilescu a fost pusa la punct dupa atacul la adresa lui IOAN RUS

Senatorul PSD de Maramures Sorin Bota raspunde criticilor aduse de Lia Olguta Vasilescu organizatiilor PSD din Transilvania privind rezultatele in turul 1 al prezidentialelor, mentionand ca voturile din regiuni pot fi comparate doar cand investitiile din Ardeal si cele din Oltenia vor fi similare.

“Pe doamna vicepresedinte PSD Lia Olguta Vasilescu daca vrea sa ne invete cum sa facem noi campanie, o invit sa locuiasca in Ardeal, sau poate reusim sa-i facem 20% minoritati cu buletin de Craiova, care voteaza in mod constant cu candidatii lor, si atunci sa vedem cat de bine stie dansa sa faca scor electoral!”, se arata intr-un comunicat al lui Bota remis Mediafax.

El mentioneaza ca “votul din Transilvania inseamna de doua ori mai multa munca decat pentru votul din Oltenia”.

CITESTE SI: SCANDAL in PSD: OLGUTA VASILESCU sare la gatul lui IOAN RUS

“In aceste momente nu avem nevoie de indicatii si de muschi aratati din Oltenia, deoarece pentru votul din Transilvania inseamna de doua ori mai multa munca decat pentru votul din Oltenia. Cand investitiile facute in Transilvania vor fi tot atatea cate s-au facut in sud si in Moldova, atunci vom putea sta de vorba si sa ne masuram in voturi. Ar face bine sa taca doamna Vasilescu si sa nu faca asemenea declaratii inainte de acest vot important pentru partid! Daca cei din Oltenia si Moldova vor sa castige alegerile singuri, le dorim mult succes, dar nu le permit sa ne dea indicatii de cum sa muncim noi, in campanie, in Transilvania”, mai afirma senatorul Sorin Bota.

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, ca este suparata pe filialele partidului din Ardeal ca de fiecare data pierd la alegeri, aratand vicepresedintele PSD Ioan Rus nu este deloc un bun organizator pentru partid.

CITESTE SI: Cea mai mare gafa din istoria campaniilor electorale

“Noi suntem foarte suparati pe Ardeal ca de fiecare data noi castigam si Ardealul pierde”, a afirmat Lia Olguta Vasilescu, inainte de intalnirea conducerii PSD cu filialele privind analiza rezultatelor primului tur al alegerilor.

Ea a mai spus ca Ioan Rus nu este deloc un bun organizator. “Poate sa fie un bun ministru, dar nu este un bun organizator pentru partid”, a adaugat Lia Olguta Vasilescu, mentionand ca acum nu se pune problema de sanctiuni, deoarece este campanie electoarala.

Sursa foto: gds.ro