SCANDAL in PSD: Social-democratii se ATACA intre ei

Deputatul PSD Radu Popa il acuza pe presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, care conduce si organizatia judeteana a PSD, ca, alaturi de “un angajat al CJ”, a facut presiuni asupra unor primari pentru ca acestia sa semneze si sa achite “lucrari fictive de apa si canalizare”.

“Ieri (joi – n.r.) dupa-amiaza, la sediul PSD Dambovita, a fost prima sedinta a BPJ, dupa castigarea alegerilor prezidentiale de catre echipa condusa de Liviu Dragnea, a doua oara consecutiv”, a scris deputatul PSD Radu Popa pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: MIHAI STURZU este NEMULTUMIT: SCRISOARE DESCHISA pentru LIDERII PSD

“Presedintele PSD DB, Adrian Tutuianu s-a lansat in traditionalele vocalize politice pe care le porecleste opinii. Asa cum ne-a obisnuit, toti suntem de vina cu ceva, iar el e singurul care munceste. Personal, recunosc, sunt de vina ca nu am sustinut campania de promovare a candidatului Cristi Stan la primarie, mascata pe langa pozele de campanie ale lui Victor Ponta, aflate, din intamplare pe aceleasi masini. Sunt de vina pentru ca nu am contribuit financiar la campanie, dar am fost mereu increzator ca patronii firmelor care lucreaza pe banii CJ prin Moreni si prin vreo alte 15-20 de comune au fost niste donatori generosi, altfel, nu se poate explica presiunea pe care Adrian Tutuianu si un alt angajat al CJ DB au facut-o asupra unora dintre primari pentru ca acestia sa semneze si sa achite lucrari fictive de apa si canalizare”, a mai scris Popa.

Citeste si: SCANDALUL din PSD capata proportii: PONTA, DRAGNEA sa plece! REVENIRE de senzatie in fruntea partidului

Sursa foto: dambovitanews.ro