SCANDAL IN SHOWBIZ! O vedeta de TELENOVELE, surprinsa intr-un SEX TAPE EXPLICIT. FOTO in articol

Scandal urias in SHOW BIZ, dupa ce o cunoscuta actrita de TELENOVELE a aparut pe internet intr-un clip video in ipostaze compromitatoare alaturi de fostul ei prieten, scrie presa din Anglia.

Lauren Goodger, starul britanic din TELENOVELA Towie, este socata de faptul ca un videoclip de sase secunde, in care apare facand SEX alaturi de un barbat misterios, despre care se presupune ca este fostul iubit, Jake McLean, circula la liber pe internet.

Citeste si: KIM KARDASHIAN, CELE MAI EXPLICITE IMAGINI DE PANA ACUM

CLIPUL INTIM a fost filmat in dormitorul fostului cuplu pe care cei doi l-au impartit in Epping Essex, de aceea se presupune ca ar fi un act de razbunare din partea barbatului.

“Nu am facut un SEX TAPE precum Kim Kardashian sau Paris Hilton. Sunt o femeie matura si nu am facut nimic ilegal. Cine este prins ca trimite chestii INTIME, precum aceasta, ar trebui arestat”, le-a spus starul de TELENOVELA Jurnalistilor de la Sun on Sunday.

“Nu am deloc control asupra situatiei. Ma simt neputincioasa. Viata mea privata a fost invadata in cel mai oribil mod cu putinta”, a mai spus britanica.

VESTI PROASTE DESPRE MILEY CYRUS. FOTO IN ARTICOL

Sursa foto:  dailyrecord.co.uk