Scandal în trafic cu un stranier de la FCSB cu numai câteva ore înaintea meciului cu Lazio

Scandal în trafic în care a fost implicat unul dintre străinii de la FCSB, notează cancan.ro! Este vorba de Junior Morais, care, marți, a fost implicat într-un scandal, chiar în mijlocul şoselei!

Brazilianul pe care Becali îl vedea la echipa noastră naţională a fost implicat cu o zi înaintea meciului într-un scandal în trafic. Incidentul s-a întâmplat într-o intersecţie din zona mall-ului Park Lake! Fotbalistul butona telefonul şi nu a plecat la timp, atunci când s-a făcut verde!

Citește și: FCSB – LAZIO ROMA, 22.05, PRO TV, TELEKOM / ECHIPE PROBABILE, PRIMA DE JOC ȘI CE APARE ÎN PRESA ITALIANĂ

Povestea este dezvăluită chiar de cel care l-a provocat pe fotbalist. ”S-a făcut verde, dar ăla din faţă nu mai pleca. Am ajuns în dreptul lui, era Junior Morais. Era cu telefonul în mână. I-am făcut semn, «Ce faci, e verde!?» Dar el m-a înjurat, jumate româneşte, jumate nu ştiu…”, a povestit omul, pentru cancan.ro.

Replicile celor doi erau, însă, departe de a se fi încheiat. ”Îţi dai seama că am luat foc! Nu mai ştiu ce i-am spus, dar i-am zis multe, l-am înjurat rău, i-am zis să tragă pe dreapta, să oprească să o rezolvăm altfel!

Eu am ieşit din intersecţie şi am oprit. El m-a urmărit cu maşina, dar a trecut pe lângă mine şi nu a oprit, s-a tot dus. Mai bine aşa, poate am fost cam nervos, cine ştie ce se mai întâmpla de la un nimic”, a încheiat partenerul de trafic al lui Morais.

Sursa declarații: cancan.ro