SCANDAL inainte de debutul noii editii “Vocea Romaniei”. Nu se poate asa ceva!

“VOCEA ROMANIEI” este unul din cele mai urmarite show-uri de divertisment de pe micul ecran. Chiar inainte de lansarea noului sezon, LOREDANA precipita apele si il taxeaza pe fostul sau coleg HORIA BRENCIU.

Artista a marturisit ca lucrurile nu stateau atat de bine atunci cand BRENCIU era parte din juriu. Prezenta, luni, la Studiourile MediaPro, la lansarea grilei de toamna a ProTV, LORI l-a criticat pe colegul de breasla pentru lipsa de fairplay si pentru atmosfera tensionata pe care o crea atat la inregistrari, cat si in transmisiunile live de la “VOCEA ROMANIEI”.

Citeste si: LOREDANA GROZA, NICIODATA NU AI VAZUT-O MAI SEXY. FOTO IN ARTICOL

“Am filmat deja editiile cu preselectii si fara HORIA BRENCIU e mai bine. Avea el o energie negativa… Acum totul merge mult mai bine. Eu si altii am ramas la aceasta emisiune pentru ca suntem aici de la inceput si nu migram ca in politica, dintr-un partid in altul”, a declarat LOREDANA pentru “ring“.

Noul sezon al show-ului “VOCEA ROMANIEI” va debuta pe 19 septembrie, iar emisiunea este realizata de o echipa internationala. Totusi, CEO-ul PRO TV, Aleksandras Cesnavicius, a declarat ca show-ul isi va pastra specificul autohton.

INLOCUITORUL LUI HORIA BRENCIU IN JURIUL DE LA VOCEA ROMANIEI ESTE UN CANTARET APRECIAT

Sursa foto: evz.ro