Scandal intre HINGHERI si IUBITORII DE ANIMALE!

Scandal in plina strada intre HINGHERI si IUBITORII DE ANIMALE. Cele doua tabere au ajuns, miercuri noapte, la Politie pentru audieri, dupa ce s-au sicanat in strada.

Din cate se pare, mai multi IUBITORI DE ANIMALE si reprezentanti ai unor ONG-uri au avut informatii ca mai multe echipaje de HINGHERI prind cainii fara stapan si ii duc intr-un loc sa ii eutanasieze. Astfel, acestia i-au urmarit in trafic pe HINGHERI, insa pe Soseaua Alexandriei din sectorul 5 al Capitalei, IUBITORII DE ANIMALE au fost blocati in trafic de catre echipajele de HINGHERI. Potrivit Antena 3, acestia au sunat speriati la 112, iar la fata locului au aparut mai multe echipaje de politie.

Citeste si: ASPA ADUNA DIN CE IN CE MAI PUTINI CAINI DE PE STRAZI: IN LUNA NOIEMBRIE, HINGHERII AU STRANS ZILNIC CATE 30-35 DE MAIDANEZI

Toata lumea a fost dusa pentru audieri la sectia 19, unde scandalul a continuat. Prezent a fost si seful ASPA, Razvan Bancescu. Acesta a calcat pe picior una dintre IUBITOARELE DE ANIMALE. 

IUBITORII DE ANIMALE sustin ca decizia judecătoreasca, prin care se abroga normele de aplicare a legii ce prevede eutanasierea cainilor, nu este respectata. 

Potrivit Vier Pfoten anunta ca normele de aplicare a legii pentru gestionarea cainilor fara stapan au fost suspendate.

Citeste si: CRISTIAN POPESCU PIEDONE VREA SA ADUNE CAT MAI REPEDE MAIDANEZII DIN SECTOR: VEZI CAND SE APUCA DE TREABA

Curtea de Apel Bucuresti a pronuntat, vineri, o decizie in favoarea organizatiei mentionate, suspendand, astfel, normele de aplicare a legii care permite eutanasierea.

Sursa foto: b365.ro