SCANDAL intre REGHECAMPF si PITURCA: M-a refuzat in mod OSTENTATIV

Un nou episod din SCANDALUL intre familia REGHECAMPF – PRODAN si fostul selectioner VICTOR PITURCA s-a consumat, luni seara, la finele unei partide din Golf.  Antrenorul formatiei Al Hilal, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca a intentionat sa il salute pe tehnicianul echipei Al Ittihad, Victor Piturca, inaintea meciului direct din campionatul Arabiei Saudite, dar acesta l-a refuzat “ostentativ”.

“Era normal sa ma duc sa-l salut, eram antrenorul mai tanar, ne intalneam doi antrenori romani. Eu am facut un gest normal, m-am dus sa-l salut, dar el a refuzat, in stilul caracteristic. Am presimtit ca va face asta, dar nu regret gestul, e un gest omenesc. A refuzat ostentativ, nu a vrut sa dea mana”, a afirmat Reghecampf.

CITESTE SI: Verdict in scandalul Reghecampf – Piturca. Vezi ce a stabilit Comisia de Disciplina 

Fostul antrenor al echipei Steaua a adaugat ca se va intalni din nou cu Victor Piturca la 23 decembrie, cu ocazia meciului Al Ittihad – Al Hilal din optimile de finala ale Cupei Printului, dar de data aceasta nu il va mai saluta. “Foarte multi m-au indemnat sa o fac, sotia mea, Gigi Becali, toti colaboratorii mei… Ne intalnim din nou pe 23 decembrie, dar nu are niciun rost sa ma duc sa il mai salut, daca a refuzat prima data. Chiar daca nu vorbim, ne puteam saluta si cu asta basta”, a mentionat Reghecampf.

Laurentiu Reghecampf si Victor Piturca se afla de mai mult timp in conflict, cei doi jignindu-se si acuzandu-se reciproc de incompetenta in perioada in care primul conducea formatia Steaua, iar celalalt ocupa functia de selectioner al echipei nationale.

CITESTE SI: Scandalul Reghecampf – Piturca ajunge la proces

Cei doi s-au intalnit ca adversari, luni seara, in meciul Al Ittihad – Al Hilal, incheiat la egalitate, scor 0-0, in cadrul etapei a X-a a campionatului Arabiei Saudite. In clasament, Al Ittihad este pe locul 4, cu 22 de puncte, iar Al Hilal pe 5, cu 17 puncte si doua meciuri mai putin disputate.

Sursa foto: sport.ro