SCANDAL la ANTENA 3 cu SURORILE de la BAMBI in PRIM PLAN

SCANDAL regizat in platoul Antenei 3 cu susrorile de la formatia Bambi in prim plan. Denisa de la Bambi a tras o sperietura zdravana ieri (n.red. luni), chiar de ziua ei, de la sora sa Raluca, aceasta avandu-l complice pe Mihai Morar.

Realizatorul de televiziune a asaltat-o, chiar de cand a intrat in platou cu complimente pe Denisa, care implinise 30 de ani. Ralucai i-a sarit apoi tandara cand Denisa a inceput sa vorbeasca despre o cariera muzicala, solo. “Da, pentru ca vreau sa merg si pe linia asta pe care o simt eu si stiu ca in proiectul asta (n.r. trupa Bambi) nu pot sa merg pe linia asta si nu vreau sa raman cu frustrarea asta. Vreau sa cant si ce scriu eu. Urmeaza”, a declarat Denisa la “Rai da’ Buni”.

 Raluca a facut-o pe invidioasa. Chiar a decis sa paraseasca platoul.  “Sincer, mie mi se pare ca sunt putin in plus in seara asta. Ai ceva cu mine, Mihai? Stiu ca e ziua ei, dar mi se pare ca sunt un pic in plus. Ea scrie versuri, canta mai bine… Stii ceva, eu propun sa ramai cu ea aici pe canapea. E frustrant pentru mine. Stii ceva? Eu o sa plec”, a spus Raluca.

Atunci, Mihai Morar si Denisa, care a ramas socata, au plecat dupa Raluca. Acestia au ajuns la masina ei, in care se aflau… viermi! Denisa a primit apoi un tort pentru ziua ei.

Sursa foto: cancan