SCANDAL la CASA REGALA BRITANICA. Printesa Eugenie, LESBIANA? Ce a facut e revoltator

Nu trebuie sa treaca foarte multa vreme ca Printesa Eugenie sa reuseasca sa faca de ras Familia Regala Britanica si sa o infurie pe Regina Elisabeta.

Desi ea este a opta in linia la tron, asta n-o scuteste de obligatia unui comportament adecvat membrilor Casei Regale. Eugenie pare sa nu tina cont de aceste lucruri, aceasta fiind vazuta din ce in ce mai des la petreceri ce au loc in baruri de lesbiene.

CITESTE SI: VIDEO Gest SCANDALOS al lui KANYE WEST la sfarsitul unui concert. Vezi ce a facut rapper-ul! 

Nu este prima data cand printesa isi dezamageste familia. In urma cu cinci ani, aceasta a devenit iubita unui fost chelner. Insa idila cu Jack Brooksbank ar fi un nimic pe langa revelarea presupusului secret cu privire la orientarea sa sexuala. Se pare ca Printesa Eugenie ar fi atrasa de fete. Sau cel putin asta spune un membru al echipei de securitate a familiei. Potrivit acestuia, aceasta “frecventeaza in secret baruri de lesbiene, unde bea si danseaza pana la orele diminetii.”

Nu e primul episod care aduce in discutie sexualitatea lui Eugenie. In 2009, in timpul unei excursii in Tailanda, aceasta a fost surprinsa in compania unei domnisoare de care era foarte apropiata, lucru care a deranjat-o profund pe regina.

 

Sursa libertatea