Scandal la CEx al PSD cu Firea și Dăncilă în prim-plan! Premierul a anunțat în ce condiții demisionează

Ședința Comitetului Executiv al PSD de luni este una tensionată, deoarece Gabriela Firea a lansat mai multe atacuri la adresa liderului PSD, Viorica Dăncilă.

Conform știripesurse.ro, Firea i-a reproșat Vioricăi Dăncilă că a încălcat regulile și a vorbit public despre o candidatură. ”Dumneavoastră sunteți prima care ați încălcat regula, să nu vorbim în afara partidului. Să nu ne mirăm pe urmă că presa cere reacții. Pentru că ține de noi toți. Ați spus că nu candidați, după ați ieșit public și ați zis că vă puneți la dispoziția partidului.”, a spus Firea.

Primarul Capitalei a continuat tirul acuzațiilor și i-a cerut Vioricăi Dăncilă să negocieze direct pentru prezidențiale cu cei de la ALDE.

”Este o greșeală faptul că noi comunicăm cu ALDE prin intermediul declarațiilor de presă. Ar trebui să vă vedeți cu ei, să vorbiți. Ei fac aceste declarații despre prezidențiale pentru că văd că noi ezităm. Ar trebui să luăm o decizie și gata. Noi trebuie să chemăm Pro România la discuții cu toate cărțile pe masă. Haideți sa luam o decizie sa ne asumam, oricare candidat ar fi, dar să zice “eu PSD” decid candidatul. Impresia mea e ca decizia de fapt nu se ia in CEx”, a mai spus Firea.

În replică, Viorica Dăncilă a spus ”nu am luat nicio decizie, ce ați exprimat mai devreme ca deciziile se iau în altă parte nu este adevărat”.

Viorica Dăncilă a anunțat în ce condiții demisionează de la șefia PSD

Premierul și președintele PSD, Viorica Dăncilă, i-a anunțat pe cei membrii Comitetului Executiv că ea va fi prima care va demisiona dacă PSD nu va intra în turul II la prezidențiale.

”Dacă nu intrăm în turul doi prima demisie va fi a președintelui de partid. Ce să nu îmi asum? Cum să spunem așa ceva? Eu sunt prima care pleacă!”, a spus Viorica Dăncilă, conform surselor din ședința PSD, citate de știripesurse.ro.

Sursa foto: adevărul