SCANDAL LA CNA! LAURA GEORGESCU nu vrea sa demisioneze, angajatii CNA sunt extrem de revoltati

SCANDAL LA CNA! LAURA GEORGESCU nu vrea sa demisioneze, angajatii sunt extrem de revoltati - UPDATE

Scandal la Consiliul National al Audiovizualului (CNA). Angajatii institutiei sunt extrem de revoltati de atitudinea presedintei CNA, Laura Georgescu, careia ii cer demisia, insa ea spune ca nu vrea sa demisioneze.

Angajatii CNA reclama, marti, comportamentul Laurei Georgescu si ameninta ca vor depune plangeri la DNA. Acestia nu sunt singurii care ii cer demisia, voci din societatea civila solicitand acelasi lucru.

De partea cealalta, Laura Georgescu spune ca nu are niciun motiv sa demisioneze din fruntea Consiliului National al Audiovizualului, ca isi asuma limbajul vulgar si ca merge mai departe cu mandatul sau. Premierul Victor Ponta spunea, aseara, ca nu are parghii legale pentru a o demite pe Laura Georgescu.

Mondo News iti recomanda si: Noi DEZVALUIRI despre sefa CNA, Laura Georgescu

“Am trait o atmosfera ca in 1984 iar de la actiunile pe care le-a incurajat sa ne param unii pe altii, e mai rau ca in 1989. Primul lucru pe care l-a facut doamna Georgescu a interzis OTV. Ea ne-a pus sa monitorizam mai multe posturi tv, in special B1 TV”, a spus un angajat CNA.

“Am suportat presiuni in cursul anului trecut, acum s-au mai domolit, dar probabil ca reactie din partea presei. Am fost facuti in toate felurile. Am fost jignit pentru ca nu am reactionat foarte rapid cum vroia doamna Georgescu. O sa fac plangere la DNA. In momentul de fata ANI o protejeaza”, a spus un alt angajat al CNA.

Citeste si: LAURA GEORGESCU, LIMBAJ JOSNIC: JIGODIA DE SEVERIN. BOU’ DE GHITA

Mariana Popa, consilier superior in cadrul CNA, a povestit la randul sau cum apelativul “Fa” este la ordinea zilei, dar si cum, personal, a fost amenintata.

Mariana Popa a povestit, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, care este atmosfera care domneste in institutie sub conducerea Laurei Georgescu.

“Mi-a spus la un moment dat ca ma castreaza. Apelativul “Fa” este la ordinea zilei. Laura Georgescu ne-a cerut la un moment dat sa ne spunem parerea despre ea si toti angajatii i-au spus ca le este frica de ea. A savurat momentul”, a dezvaluit Mariana Popa, consilier superior in cadrul CNA, in cadrul unei emisiuni cu Lavinia Sandru.