SCANDAL la DINAMO! IONUT NEGOITA a lansat un ATAC VIOLENT la adresa lui ANDONE

Patronul lui Dinamo, IONUT NEGOITA, a lansat un ATAC VIOLENT la adresa antrenorului IOAN ANDONE prin intermediul unui comunicat de presa. Enervat de contrele permanente dintre IOAN ANDONE si Adrian Mutu si de faptul ca antrenorul ia in deradere rolul “Briliantului”, IONUT NEGOITA a avut o rabufnire fara precedent la adresa tehnicianului.

IONUT NEGOITA s-a aratat deranjat de faptul ca IOAN ANDONE l-a ironizat pe Adrian Mutu cand a spus ca “va trage o linie cu el de Craciun”, cu referire la problemele cu drogurile pe care acesta le-a avut. Comunicatul remis presei de IONUT NEGOITA:

„Din nefericire, vad ca vechile metehne inca se mai manifesta la clubul meu si, prin urmare, ma simt nevoit sa fac urmatoarele precizari: Adi Mutu, directorul general al clubului face ce trebuie sa faca si am o comunicare corecta cu el.

CITESTE SI: SCANDAL LA DINAMO: CONTRELE MUTU-ANDONE CAPATA ACCENTE TAIOASE

In ceea ce-l priveste pe IOAN ANDONE, imi doresc sa-si faca ceea ce trebuie sa faca si consider ca ar fi un bun inceput sa-mi demonstreze ca intelege acest lucru daca, spre exemplu, in timpul conferintelor de presa ar discuta doar despre fotbal si despre responsabilitatile lui si ale echipei si ar evita pe viitor sa mai intre in dispute legate de activitatea celorlalti membri din conducerea clubului.

Responsabilitatea activitatii acestora ma priveste pe mine. Sper ca, macar acum, dat fiind caracterul public al acestui mesaj, sa fiu bine inteles pentru ca, din nefericire, discutiile repetate avute in privat in trecut vad ca nu au produs efectul scontat”.

Sursa foto: dinamo1948.club