Scandal la Ferma Vedetelor! Narcisa Suciu și Rona Hartner aproape de bătaie

Scandal la Ferma Vedetelor. Narcisa Suciu și Rona Hartner (foto) au fost la un pas de bătaie, miercuri seară. Ce-i drept, comportamentul neadecvat și criticat al Ronei Hartner a reușit, deseori, să-i scoată din sărite pe ceilalți concurenți.

După câteva replici dure în bucătărie, unde Narcisa Suciu i-a atras atenția Ronei Hartner că nu are voie să desfacă produse fără acordul fermierului șef, actrița a lovit-o cu palma pe umăr pe cântăreață. Deși gestul a fost făcut prietenește, după cum chiar Rona Hartner i-a explicat Narcisei Suciu, aceasta din urmă nu a agreat gestul și a avertizat-o.  „Ai o satisfacție să mă enervezi, îți face plăcere…”, a spus Rona Hartner în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Majda a încercat să înveselească atmosfera după schimbul de replici dintre actriță și cântăreață, iar Narcisa i-a cerut câteva momente ca să se calmeze „Dacă o să mai pui o dată mâna pe mine, o să îți para rău! Îți dau un sfat. Ia-o așa cum ți-am dat-o, ca un sfat! Stai că acum mă calmez ca să nu mă duc să o bat.”, a reacționat Narcisa Suciu.

Sursa foto: captura video