TENSIUNI la FRF: BURLEANU mi-a solicitat DEMISIA

Tensiunile sunt in floare la varful fotbalului romanesc! Antrenorul coordonator al echipei nationale Under 19 a Romaniei, STEFAN IOVAN, a declarat ca presedintele FRF, RAZVAN BURLEANU, i-a solicitat DEMISIA.

“Eu am avut o discutie cu presedintele BURLEANU in care acesta mi-a sugerat sa demisionez ca urmare a rezultatelor echipei. Mi-a spus ca nu ne-am calificat la Campionatul European si ca ar fi mai bine sa renunt.

Citeste si: LPF a stabilit PROGRAMUL COMPETITIONAL AL SEZONULUI 2014 – 2015

Apoi am inteles ca mai este o problema si faptul ca functia pe care o detin eu, antrenor coordonator, nu mai exista in noua organigrama. Eu deocamdata nu am dat niciun raspuns. Voi lua o decizie daca demisionez sau nu peste 3-4 zile, la inceputul saptamanii viitoare”, a spus Iovan, al carui contract cu FRF este pe perioada nedeterminata, noteaza Mediafax.

 Tehnicianul a precizat ca nu isi asuma ratarea calificarii reprezentativei Romaniei la Campionatul European Under 19 gazduit de Ungaria in perioada 19-31 iulie.

Citeste si: STEAUA primeste o LOVITURA DURA din partea FRF

 “Ratarea calificarii la europene nu mi-o asum si asta i-am spus si presedintelui. In primul rand pentru ca eu nu am avut stagii de pregatire cum au avut adversarii nostri din Turul de Elita, Rusia sau Norvegia. Apoi nici nu se poate pune problema de omogienizare a echipei, pentru ca eu in amicalele cu Bulgaria si Israel mi-au lipsit sapte jucatori importanti. Ca sa nu mai spun ca la Turul de Elita nu i-am avut la lot pe cei doi de la AS Roma, Balasa si Boldor. Si mai sunt destule alte lucruri printre care si faptul ca nu am avut colaboratori, noroc ca m-a mai ajutat din cand in cand Florin Constantinovici. De asta spun ca nu imi asum ratarea calificarii”, a explicat Stefan Iovan.

Sursa foto: gsp.ro