SCANDAL la FRF: Daniel Prodan: Fatalaul de Burleanu m-a amenintat cu o presupusa plangere de viol!

Fostul international Daniel Prodan l-a atacat violent pe Razvan Burleanu, dupa ce noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a anuntat ca vrea sa il demita pe ex-fundasul stelist din functia de director sportiv al forului pe care il conduce.

“Mi-a cerut sa ne despartim. Cand a vazut ca nu sunt de acord si ii cer 100.000 de euro, acest fatalau securist m-a amenintat cu o presupusa plangere de viol, care ar fi fost facuta impotriva mea si in posesia careia ar fi intrat el. Cine este Burleanu sa se ia de Hagi? 

Citeste si: Intalnire intre Razvan Burleanu si Michel Platini. Vezi ce a discutat presedintele FRF cu seful UEFA

Nu ii este rusine acestui pusti obraznic?! L-a durut ca i-am spus adevarul, ca e un neica-nimeni? I-am zis in fata ca Gheorghe Chivorchian nu stie o boaba de limba engleza si ca nu are cum sa ne reprezinte acest om. Din acest moment ii declar razboi total si sa nu uite ca s-a pus cu baietii din Generatia de Aur a fotbalului romanesc“, a spus Daniel Prodan, informeaza Fanatik.

“Prodan vrea 100.000 de euro ca sa plece! Nu se poate asa ceva. Nu voi plati niciodata o asemenea suma doar ca sa nu mai dau ochii cu cinevaAre un comportament defaimator si aduce prejudicii de imagine Federatiei. E dezamagitor, nu-l inteleg”, a declarat Razvan Burleanu intr-o conferinta de presa sustinuta luni.

Sursa foto: realitatea.net