SCANDAL la FRF: RAZVAN BURLEANU a dat AFARA un oficial al LPF prezent la COMITETUL EXECUTIV

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a inceput cu un scandal de proportii. Presedintele FRF, Razvan Burleanu, n-a vrut sa-l accepte la sedinta, in calitate de invitat al sefului LPF – Gino Iorgulescu, pe secretarul general al LPF, Justin Stefan, informeaza jurnalistii de la Gazeta Sporturilor.

Astfel, conform sursei citate, seful FRF a ridicat tonul si l-a dat afara din sediul Federatiei pe oficialul LPF. “Politica pumnui in gura se confirma inca o data din partea celor de la Federatia Romana de Fotbal! Am fost obligat sa parasesc sediul Federatiei. M-am convins pentru a nu stiu cata oara ce caracter are acest personaj care a ajuns sa conduca destinele fotbalului romanesc”, a declarat Justin Stefan pentru sursa citata.

Disputa dintre cei doi este una mai veche, ca de altfel si razboiul pe care il poarta FRF si LPF, cu oficialii Ligii acuzand ca Razvan Burleanu vrea sa desfiinteze Liga Profesionista de Fotbal pentru a pune mana pe drepturile TV ale Ligii 1. In cadrul Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal se va analiza, printre altele, si clasamentul finala al Ligii 1, urmand sa vedem daca decizia LPF in privinta Viitorului, declarata camioana, va fi validata.

Sursa foto: sport