SCANDAL la FRF: “Soarecele” MIRCEA SANDU il da in judecata pe “sobolanul-sef” RAZVAN BURLEANU

MIRCEA SANDU, presedintele de onoare al FRF, a declarat, marti, agentiei Mediafax, ca intentioneaza sa-l actioneze in JUSTITIE pe presedintele federatiei RAZVAN BURLEANU pentru ca a divulgat detaliile contractului sau de renta viagera, urmand a-i cere daune de 500.000 de euro.

“Eu vreau sa inchei toate socotelile, o sa ne vedem pe la tribunal. Bineinteles ca il voi da in judecata. Am in contractul de renta viagera o prevedere foarte clara privind confidentialitatea contractului si in cazul in care este deconspirata se platesc daune de 500.000 de euro. Sigur ca instanta decide, dar daca voi castiga, imi voi permite sa-i dau saracilor”, a declarat MIRCEA SANDU pentru Mediafax.

Presedintele FRF, RAZVAN BURLEANU, a facut publice detaliile contractului si beneficiile pe care Sandu le are ca presedinte de onoare al federatiei.

Presedintele FRF, RAZVAN BURLEANU, l-a atacat dur, intr-o conferinta de presa, pe predecesorul sau, MIRCEA SANDU, comparandu-l pe acesta cu un SOARECE, care ar trebui eliminat printr-un proces de DERATIZARE.

Citeste si: DANIEL PRODAN: ALEGERILE de la FRF au fost FRAUDATE!

“Nu pot sa nu remarc declaratia unui onorabil care spunea ca nu vrea sa fie calcat pe coada. Exista cateva principii fundamentale pe care trebuie sa le respecti cand te muti intr-o casa. In primul rand trebuie sa faci o DERATIZARE sanatoasa, astfel incat sa fii sigur ca nu mai gasesti niciun SOARECE pe care sa-l calci pe coada si care are scopul de a-ti roade temeliile cladirii. In plus trebuie sa asiguri fluxul de utilitati si in acelasi timp sa iti consolidezi foarte bine peretii cladirii si de data aceasta a organizatiei pe care o conduc”, a spus RAZVAN BURLEANU.

RAZVAN BURLEANU a fost ales, la 5 martie, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi in turul doi de scrutin, fata de 59 cate a avut fostul arbitru VASILE AVRAM. La alegeri nu a mai participat candidatul sustinut de MIRCEA SANDU, GHEORGHE POPESCU, fostul international fiind condamnat in DOSARUL TRANSFERURILOR la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare.

Citeste si: LOVITURA de TEATRU la FRF: Vezi cine poate fi noul PRESEDINTE 

La o luna dupa alegeri, intre noul si fostul conducator al FRF a izbucnit un conflict, dupa ce RAZVAN BURLEANU l-a acuzat pe MIRCEA SANDU ca este in spatele deciziei AJF Giurgiu de a contesta validarea la tribunal a noii conduceri a federatiei.

Presedintele de onoare al FRF, MIRCEA SANDU, a raspuns, marti, atacului lui RAZVAN BURLEANU, care il numise “soarece”, declarand ca in foarte scurt timp “sobolanul-sef de la Casa Fotbalului va disparea”.

“SOARECII vor disparea imediat de la Casa Fotbalului. SOBOLANUL-sef care e acolo va disparea cat de curand, cu SOARECII pe care i-a adus. Vor disparea curand. Au venit cu o sacosa de plastic, sobolanul a venit cu soriceii dupa el, dar SORICEII vor sa roada si ei, dar nu-i lasa lumea fotbalului. Cine face fotbalul romanesc de ras, daca el in loc sa se ocupe de fotbalul romanesc are o obsesie cu numele meu? Nu o sa ajunga nici la 0,02 la suta din ceea ce am creat eu pentru fotbalul romanesc. In primul rand pentru ca nu va avea timpul necesar. Si imi pare rau ca nu va sta prea mult sa se faca de ras defintiv si irevocabil.

Nu e valid, poate ca si membrii afiliati isi vor da seama ca au votat un personaj despre care nici el nu stia ca exista. Nu conduce el federatia, ci alta persoana de langa el conduce. Nu e Chivorchian, acolo e altceva. Oamenii din tara au ajuns la o anumita concluzie, vom trai si vom vedea ce se va intampla. E adevarat ca rozatoarele se inmultesc repede, dar vor disparea toti. Om trai si om vedea. Trebuie sa se teama”, a declarat MIRCEA SANDU pentru Mediafax.

Sursa foto: digisport.ro