SCANDAL la INVESTITURA! BASESCU i-a DESFIINTAT pe doi dintre ministrii GUVERNULUI PONTA 4

Presedintele Romaniei TRAIAN BASESCU a deschis CEREMONIA de INVESTITURA a noilor ministri din GUVERNUL PONTA 4 cu un atac violent la adresa lui LIVIU POP si SORIN CAMPEANU, noii detinatori ai portofoliilor de la Dialog Social respectiv Educatie.

Cei doi ministri au fost acuzati de seful statului de distrugerea institutiilor publice ale Educatiei, insa a recunoscut ca este obligat de Constitutie sa-i numeasca in functie. 

“Cei doi au contribuit la un fals in interes public si au distrus intitutii ale educatiei”, a declarat TRAIAN BASESCU, seful statului refuzand sa dea mana cu noul ministru al Dialogului Social, LIVIU POP, dar si cu premierul VICTOR PONTA. Presedintele Romaniei a citit o decizie a Curtii Constitutionale din 2008 argumentandu-si atacul la adresa lui POP si CAMPEANU.

CITESTE SI: FOTO PLAGIATORUL VICTOR PONTA ar renunta la TITLUL de DOCTOR, dar NU POATE

TRAIAN BASESCU s-a referit la scandalul creat de cei doi noi ministrii in timpul disputei legate de PLAGIATUL lui VICTOR PONTA. In 2012, Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis ca VICTOR PONTA a PLAGIAT in lucrarea sa de doctorat, dar institutia a fost reorganizata in aceeasi zi printr-o decizie a ministrului interimar de atunci al Educatiei, LIVIU POP. Pop a marit numarul de membri ai Consiliului General CNTADCU de la 21 la 44, acesta fiind momentul in care SORIN CAMPEANU a aparut in CNATDCU, in pozitia de secretar general.

CITESTE SI: Universitatea din Bucuresti ii RASPUNDE lui VICTOR PONTA in legatura cu titlul de DOCTOR in drept. FOTO in articol 

Sursa foto: realitatea.net