SCANDAL la NATIONALA GERMANIEI inainte de CAMPIONATUL MONDIAL

NATIONALA GERMANIEI se confrunta cu un scandal inainte de CAMPIONATUL MONDIAL, starea de liniste de la Tirol, acolo unde este cantonata selectionata pregatita de Joachim Low, fiind stricatata de fundasul Kevin Grosskreutz.

Jucatorul de la Borussia Dortmund a fost protagonistul unui incident indecent, dupa ce in urma cu mai putin de doua saptamani intrase in centrul atentiei ca urmare a unui conflict cu un suporter, in fata unui restaurant turcesc din Koln, si incheiat cu un kebab aruncat spre fan, scrie ziare.com. Dupa finala Cupei Germaniei de la Berlin, contra celor de la Bayern Munchen, internationalul german a baut peste masura si in holul de intrare al unui hotel de lux din capitala Germaniei, unde era cazat, si-a satisfacut necesitatile fiziologice “mici” langa un stalp din interior.

Citeste si: RUSIA, CAMPIOANA MONDIALA la HOCHEI

Responsabili stabilimentului au facut plangere clubului, care l-a chemat la ordin pentru comportamentul huliganic. “Am avut o scapare, imi pare rau”, si-a justificat gestul jucatorul de la Dortmund, care in urma primului incident si-a cerut public scuze.

Citeste si: VICTOR PITURCA incepe PREGATIREA nationalei pentru PRELIMINARIILE EURO 2016 

Joachim Low, selectionerul Germaniei, i-a cerut sa se calmeze si sa se concentreze la pregatiri, in timp ce purtatorul de cuvant al Federatiei Germane l-a amenintat cu excluderea: “Daca va recidiva il trimitem acasa”.

Sursa foto: sport365.ro