Scandal la PDL Dambovita: 40 consilieri ar putea fi exclusi!

Conducerea PDL Dambovita a starnit o mica furtuna in interiorul partidului, propunand excluderea a  40 consilieri locali PDL. Motivul: neimplicarea acestora  in activitatea politica.

Decizia excluderii va fi luata de structurile locale de partid, la nivel de organizatie locala.

”Sedinta Biroului Permanent Judetean (BPJ) a fost ieri (miercuri, n.r.) si s-a analizat activitatea consilierilor din mai multe localitati, s-a luat localitate cu localitate. Constatandu-se neimplicarea sustinuta a unora din consilieri s-a propus in BPJ excluderea lor din partid, urmand ca in fiecare localitate consiliile locale de coordonare sa definitiveze aceasta propunere in momentul convocarii lor. E vorba de aproximativ de 40 de consilieri locali”, a precizat purtatorul de cuvant al PDL Dambovita, Claudiu Dumitrescu.

Sunt localitati unde sunt propusi pentru excludere toti consilierii locali pe care PDL ii are acolo. La Dragomiresti, de exemplu, au fost propusi pentru excludere toti cei cinci consilieri locali PDL, iar la Vacaresti toti cei trei consilieri.

Dupa ce se va lua decizia excluderii lor, urmatorii de pe lista de consilieri PDL de la alegerile locale vor fi votati in cadrul sedintelor de consiliu local.

Citeste si: Partidele si-au declarat veniturile: PSD, pe primul loc in top