SCANDAL la PLOIESTI: ULTRASII Petrolului au oprit antrenamentul, fotbalistii au chemat JANDARMII

ELIMINAREA DRAMATICA din Cupa Romaniei i-a nemultumit profund pe fanaticii SUPORTERI ai echipei PETROLUL PLOIESTI. 200 de membri ai galeriei formatiei prahovene au venit, joi dimineata, la stadionul ILIE OANA din Ploiesti , au OPRIT ANTRENAMENTUL elevilor lui Razvan Lucescu si le-au cerut socoteala pentru ELIMINAREA din Cupa, informeaza Gazeta Sporturilor.

Un caz special a fost cel al fundasului lateral brazilian GUILHERME, cel care la finele partidei de la Giurgiu, terminata cu 2-1 in favoarea ASTREI, a scuipat in directia suporterilor ploiesteni si s-a injurat cu acestia. La scurt timp dupa aparitia ULTRASILOR galben-albastrilor si-au facut aparitia la stadion si cateva echipaje ale Politiei si a Jandarmeriei din Ploiesti.

Citeste si: ASTRA-PETROLUL 2-1 (0-1) / Ploiestenii pierd dramatic calificarea in FINALA CUPEI ROMANIEI 

“A fost o discutie normala cu suporterii, nu s-au intamplat foarte multe lucruri! Fanii echipei noastre au fost mai mult deranjati de gestul pe care l-a avut Guilherme si tocmai pentru asta au venit la antrenamentul din aceasta dimineata. Nu cred ca au fost chiar 200 de suporteri, au fost peste 50. Au discutat cu Razvan Lucescu si cu Geraldo. A fost o discutie normala din punctul nostru de vedere”, a declarat Cristi Notaru, ofiterul de presa al clubului din Ploiesti, pentru Gazeta Sporturilor.

Citeste si: DINAMO-STEAUA, ora 20:30, ProTV si LIVE TEXT MONDO NEWS / DERBY pentru FINALA CUPEI 

PETROLUL PLOIESTI, detinatoarea trofeului, a fost ELIMINATA, miercuri seara din semifinalele CUPEI ROMANIEI TIMISOREANA dupa ce a pierdut partida retur cu ASTRA de la GIURGIU, scor 1-2, in conditiile in care in primul meci rezultatul a fost 0-0.

Sursa foto: realitatea.net