SCANDAL la PNTCD: AURELIAN PAVELESCU s-a BARICADAT in sediul partidului. UPDATE

Presedintele PNTCD, AURELIAN PAVELESCU, s-a baricadat joi in sediul partidului din str. Clemenceau nr. 9 si refuza sa poarte discutii cu membrii mai vechi ai formatiunii politice care vor sa-I ceara socoteala in legatura cu intentiile sale de a vinde cladirea, potrivit stiripesurse.ro.

UPDATE 16.39: In cadrul sedintei a fost aprobata prin vot vanzarea sediului. Reprezentantii Clubului National-Taranist au anuntat ca vor ataca in instanta decizia.

Pretul vehiculat pentru vanzarea cladirii in care partidul a functionat in perioada interbelica ar fi de 400.000 de euro. Pavelescu ar fi convocat sedinta CNC pentru joi, la ora 12.00, pentru cere aprobarea prin vot a acestei vanzari. La sediul partidului s-au deplasat si membri mai vechi ai PNTCD, pentru a-i cere socoteala lui Pavelescu.

Citeste si: PNTCD nu va sustine niciun candidat in TURUL II al ALEGERILOR PREZIDENTIALE

Clubul National-Taranist a trimis si o scrisoare deschisa catre membrii PNTCD, in care sa nu se dea un vot favorabil pentru vanzarea sediului.

“Noi, cei care ne luptam cu impostura lui Aurelian Pavelescu, va rugam sa nu-i dati votul dumneavoastra pentru vanzarea imobilul din str. Clemenceau nr.9, cotat la peste doua milioane de euro, sediul PNTCD de pe vremea lui Iuliu Maniu si Ion Mihalache. Pretul de vanzare vehiculat ar fi de 400.000 euro. Va rugam in numele unei minime morale si din motive juridice mai jos prezentate, sa va impotriviti prin orice mijloace”, se arata in comunicatul grupului de rezistenta din PNTCD.

In continuare reprezentantii Clubului National-Taranist prezinta si argumente juridice impotriva unei decizii de instrainare a sediului. La final, se face un apel la un congres de unificare a PNTCD si de inlaturare a lui AURELIAN PAVELESCU din fruntea partidului.

Citeste si: BASESCU si UDREA, impreuna la congresul PNTCD de la Brasov

“Avand in vedere caracterul continuu abuziv si nelegal al conducerii PNTCD de catre A. Pavelescu, va chemam pe toti, lasand de o parte orice disensiuni din trecut si din prezent, sa ne unim sa tinem un congres de unificare real, comun, deschis tuturor optiunilor, si respectandu-ne reciproc sa alegem o conducere respectata si urmata de catre toti membrii PNTCD, reusind astfel, dupa 6 ani de lupta, inlaturarea acestui impostor”, se mai arata in scrisoarea deschisa.

Sursa foto: gandul.info