SCANDAL la RAPID: IONEL GANEA a fost la un pas sa se BATA cu actionarii

Lucrurile sunt departe de a fi linistite la RAPID in ciuda faptului ca gruparea feroviara si-a schimbat finantatorul, are un nou antrenor si au fost adusi cativa jucatori care sa intareasca lotul echipei bucurestene. Fanatik dezvaluie faptul ca tehnicianul IONEL GANEA a fost la un pas de a se lua la BATAIE cu doi dintre actionarii formatiei.

Tehnicianul RAPIDULUI s-a enervat pentru ca la antrenamentul de luni dimineata au asistat si doi dintre suporterii ACTIONARI ai echipei feroviare, iar intre antrenor si detinatorii unui procent infim de actiuni a iesit un CONFLICT care a fost aproape sa degenereze intr-o BATAIE. Concluzia lui GANEA a fost una singura pentru cei doi fani: “Iesiti afara si sa nu va mai prind ca veniti sa ma verificati”, informeaza Fanatik.

CITESTE SI: SCANDAL cu iz penal la RAPID

“Cine sunt astia?”, a fost nedumerirea lui GANEA, conform martorilor, iar in momentul in care i s-a explicat prezenta celor doi actionari suporteri, fostul jucator al giulestenilor a izbucnit. “Ma, cine sunteti voi? Ce actionari? Lasati-mi echipa si oamenii in pace, nu mai veniti pe aici si dupa aceea sa dezinformati. Toata lumea e actionara la clubul asta, nimeni nu munceste”, a fost reactia “Ganezului” .

CITESTE SI: LIGA 1: VIITORUL – RAPID 1 – 2: TREI GOLURI, trei penalty-uri si o eliminare! 

“Lui IONEL GANEA i s-a tot transmis ca noua conducere doreste sa il dea afara si el nu mai vrea sa colaboreze cu nimeni care ar putea sa fie apropiatul lui Moraru. Ganea doreste doar sa demonstreze ca are calitati sa ramana in continuare pe banca RAPIDULUI. Cei doi fani au mai influentat negativ oamenii din jurul lor, iar GANEA stie acest lucru”, au dezvaluit sursele din cadrul echipei feroviare. Nervii celor doua parti s-au intins pe parcursul a citeva minute, tehnicianul giulestean  fiind cu greu oprit sa nu le aplice o CORECTIE FIZICA fanilor. “S-au adus cuvinte grele, iar daca nu erau colaboratorii lui GANEA totul degenera”, au incheiat sursele din cadrul echipei citate de Fanatik.

Sursa foto: sport.ro