SCANDAL LA SATU MARE: In BIROURILE primariei au fost descoperite MICROFOANE ascunse

Un SCANDAL a izbucnit in Primaria Satu Mare, dupa ce in mai multe BIROURI din institutie au fost gasite MICROFOANE de ascultat, ascunse sub birourile angajatilor.

Primul MICROFON a fost gasit sub un birou de la Compartimentul de Relatii cu Cetatenii. Ulterior, au fost gasite MICROFOANE in alte doua birouri din institutie.

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a declarat ca MICROFOANELE au fost gasite acum zece zile si ca ”nu erau performante”. Coica spune ca va cere STS sa faca verificari in toate birourile din institutie si va sesiza organele competente.

Citeste si: INFORMATII RARE: Ce se invata la o SCOALA DE SPIONAJ

”Daca ar fi fost de la SRI nu ar fi nicio problema, dar noi credem ca au fost puse de persoane private, care reprezinta diverse grupuri de interese. Noi vom sesiza organele competente”, a spus primarul, citat de voceatransilvaniei.ro.

Cele trei MICROFOANE, lipite pe unele dintre birouri, au fost preluate de viceprimarul Radu Roca. Potrivit city managerului Dan Babut este vorba despre MICROFOANE standard de felul celor folosite de parinti pentru auzirea copiilor mici aflati in alta camera.

Citeste si: ABECEDARUL SPIONILOR: TEHNICILE cruciale pe care le invata viitorii AGENTI SECRETI

“Domnul viceprimar Radu Roca a venit cu ele intr-o punga, foarte revoltat, iar domnul primar a promis ca va face investigatii. MICROFOANELE puteau fi folosite doar pentru ascultare”, a declarat Dan Babut.

Sursa foto: gbtimes.com