SCANDAL la SPITALUL din Baia Mare: DOI FRATI s-au BATUT sub privirile ingrozite ale medicilor si pacientilor

DOI FRATI, care au ajuns marti in jurul pranzului la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, dupa ce s-au injunghiat in cursul diminetii in oras, au continuat SCANDALUL si bataia in spital.

Cei DOI FRATI s-au intalnit marti dimineata in centru in Baia Mare, s-au luat la BATAIE si au ajuns de urgenta la spital, unul injunghiat si celalalt cu o ureche taiata.

La spital au continuat SCANDALUL si BATAIA pana cand au intervenit jandarmii.

Cei doi s-au batut sub privirile ingrozite ale medicilor si pacientilor care asteptau la Urgenta. Paznicii, asistentii si medicii au intervenit sa ii desparta. Jandarmeria, politia si firma de paza au trimis echipaje suplimentare.

Citeste si: PLOIESTI: SCANDAL provocat de doi BARBATI care insoteau o PACIENTA la Spitalul Judetean de Urgenta

Cei DOI FRATI care s-au injunghiat reciproc in strada erau la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului si primeau ingrijiri medicale de specialitate. Unul dintre ei avea o taietura in zona urechii si a gatului, iar celalalt era intepat de mai multe ori in zona spatelui. La un moment dat, pe hol a coborat sotia celui injunghiat in spate, care era internata in spital dupa ce luni seara ar fi fost agresata de fratele sotului. In cateva secunde SCANDALUL a izbucnit, potrivit actualmm.ro.

Femeia a inceput sa urle in gura mare si sa injure. Sotul acesteia a auzit SCANDALUL si a fugit de pe targa medicilor, cu toate ca era intepat in spate. A sarit sa il loveasca pe fratele sau. Cei doi si-au impartit pumni si picioare sub privirile ingrozite ale pacientilor si medicilor. Paznicii si cadrele medicale au intervenit sa ii desparta. Dupa cateva secunde de haos in care pacientii fugeau care incotro, cei doi s-au calmat. Barbatul injunghiat in spate a cazut in hol ca secerat, fiind preluat de medici si dus cu targa la investigatii medicale.

Citeste si: SCANDAL cu IMPUSCATURI intr-un BAR din BUCURESTI

La fata locului au sosit si echipaje ale Jandarmeriei, Politiei si ale firmei de paza. O asistenta medicala a fost socata de cele intamplate. Cei doi au intrat in biroul ei, pe care l-au distrus. “Toate mi l-au aruncat pe jos. Cafeau au dat-o pe mine. Eram singura aici si unul dintre ei a venit sa se ascunda dupa mine. Calculatorul mi pe jos, peretii is cu sange. Nu stiu cum am scapat de le si m-am ascuns intr-un colt. Asa ceva nu se poate. Nici la serviciu nu mai suntem in siguranta” a povestit angajata spitalului.

Sursa foto: romaniatv.net