SCANDAL la STEAUA: Finul MASSIMO PEDRAZZINI da de pamant cu nasul GIGI BECALI

Finul MASSIMO PEDRAZZINI  a dat de pamant cu nasul GIGI BECALI la scurt timp dupa plecarea neasteptata de la STEAUA BUCURESTI. MASSIMO PEDRAZZINI a vorbit cu cartile pe fata despre relatia pe care a avut-o cu GIGI BECALI, dupa ce mult timp s-a speculat ca italianul ar fi “sifonul” patronului din vestiarul echipei campioane.

MASSIMO PEDRAZZINI a afirmat ca lucrurile nu stau deloc asa ci, mai degraba exact pe dos. Desi GIGI BECALI i-a botezat copilul in urma cu sapte ani, MASSIMO PEDRAZZINI spune ca finantatorul echipei STEAUA BUCURESTI s-a purtat foarte urat in acest timp.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI A RAMAS FARA ANTRENOR PRINCIPAL. GIGI BECALI DEZVALUIE MOTIVUL

“Faptul ca este nasul copilului meu nu a influentat cu nimic relatia profesionala. Indiferent de grade de rudenie sau altceva el trebuie sa ma respecte. Ca om, dar si pentru ca sunt mai mare ca el. Multi zic ca asta e felul lui de a fi, dar nimeni nu este obligat sa suporte…Asta e si cu rudenia mea cu el. Daca se intalneste cu copilul meu pe starda, nici nu il mai recunoaste, pentru ca nu l-a mai vazut de sapte ani!”, a spus MASSIMO PEDRAZZINI pentru postul de televiziune Digisport.

“Eu cu el nu am mai vorbit din luna mai! A fost botezul celui de-al doilea copil si am tot incercat sa dau de el sa il invit, sa vorbesc, sa ii spun, dar nu a fost chip”, a mai spus MASSIMO PEDRAZZINI.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI SE NUMARA PRINTRE NUMELE MARI “DATE DISPARUTE” DIN LIGA CAMPIONILOR

MASSIMO PEDRAZZINI si-a reziliat, vineri, contractul de antrenor principal pe care il avea cu STEAUA BUCURESTI.

MASSIMO PEDRAZZINI a luat aceasta decizie din cauza problemelor financiare cu care se confrunta STEAUA BUCURESTI. El a fost inlocuit in functia de antrenor principal de Titi Dumitru, care va face cuplu cu directorul sportiv Mirel Radoi.

Sursa foto: prosport