Scandal la TAROM: Costumele pilotilor create de Catalin Botezatu au dus la neintelegeri

Defilarea stewardeselor si pilotilor in costume create de Catalin Botezatu mai are de asteptat. Designerul a castigat licitatia pentru realizarea uniformelor TAROM inca din luna martie, insa nu se stie cand si daca tinutele create de el vor iesi pe poarta fabricii.

Pentru licitatia uniformelor TAROM, Catalin Botezatu a realizat, in primavara acestui an, nu mai putin de 800 de schite si a castigat detasat contractul care ar fi trebuit să le aduca pe stewardesele noastre la standardele internationale de moda.

Insa cand a trebuit sa fie lansata productia, alegerea fabricii s-a dovedit a fi o problema. In timp ce Botezatu s-a oferit sa le ocupe si de partea de productie, managerii au preferat firma ce le realizeaza tinutele de mai bine de zece ani.

Neintelegerile au dus la stagnarea proiectului, mai ales ca au avut loc si schimbari de management in cadrul companiei. Asa se face ca acum, la sfarsit de an, modelele lui Botezatu au ramas doar pe hartie, stewardesele prezentandu-se in vechile costume.

sursa foto: svnews.ro