Se triseaza la “Vocea Romaniei”? Vezi ce spun fostii concurenti

VOCILE unora dintre concurentii de la actuala editie a showului “VOCEA ROMANIEI” suna mai bine decat cele de la alte emisiuni concurente, potrivit unor informatii aparute in presa mondena.

Din cate se pare, acest lucru nu tine exclusiv de talentul cantaretilor din concurs, ci si de cateva “trucuri” la care ar apela producatorii emisiunii pentru a cosmetiza VOCILE participantilor la show.

Citeste si: SCANDAL INAINTE DE DEBUTUL NOII EDITII “VOCEA ROMANIEI”. NU SE POATE ASA CEVA!

Astfel, zvonurile sunt sustinute de mai multi fosti concurenti in cadrul editiilor anterioare ale “VOCII ROMANIEI”. Timisoreanul Matei Sorescu, cel care a participat la editia a doua a concursului, a scris pe Facebook despre aceste trucuri. “In sezonul 2 nu se corectau voci cu autotune la Vocea Romaniei”, a scris Matei (n.r. autotune = efectul devenit celebru dupa ce a fost folosit de Cher in piesa Belive), potrivit wowbiz.ro.

Afirmatiile lui Sorescu sunt intarite de cele ale lui Cezar Dometi si Claudiu Zamfira, alti doi fosti concurenti. “Acolo in studio nu cred ca se aude, dar la montaj se prelucreaza pentru tv sa se auda sticla… nu e in regula”, a scris Claudiu Zamfira, conform aceleasi surse.

POVESTEA CELEI MAI FRUMOASE CONCURENTE DE LA “VOCEA ROMANIEI”. CE A FACUT LARISA PANA LA 17 ANI

Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro