Scandal maxim la Antena 1! O celebră prezentatoare acuză un abuz și solicită o despăgubire babană

Scandal maxim la Antena 1! Jurnaliștii de la Cancan.ro au aflat adevăratul motiv pentru care Rocsana Marcu a dispărut de pe “sticlă”. Deşi, în urmă cu trei luni, anunţa că renunţă la televiziune, adevărul este altul.

În realitate, celebra prezentatoare TV a fost concediată, a dat în judecată postul Antena 1! Rocsana Marcu solicită să primească daune de 10.000 de euro, pe motiv că i-a fost reziliat abuziv contractul de muncă.

În august, Rocsana Marcu şi-a surprins fanii cu o veste neaşteptată. Prin intermediul contului personal de socializare, blonda şi-a anunţat prietenii virtuali că a renunţat la colaborarea cu Antena Stars pe motiv că planurile ei nu mai coincid cu cele ale conducerii postului. Nu a dat prea multe detalii cu privire la decizia sa de a părăsi grupul Intact Media.

Adevărul a ieșit la iveală după trei luni

La momentul respectiv, Rocsana Marcu prezenta emisiunea mondenă Agenţia VIP, alături de Adriana Bahmuţeanu şi Cristian Brancu. Cancan a aflat, în exclusivitate, ce s-a întâmplat cu adevărat în urmă cu trei luni. Conform unor surse bine informate, blonda a fost, în realitate, concediată de conducerea postului de televiziune.

Iar acum celebra prezentatoare TV ar căuta să se răzbune. După ce a fost înlocuită din emisiune, Rocsana Marcu, care susţine că şefii i-au reziliat abuziv contractul de muncă, cere despăgubiri Antenei 1. Solicită nu mai puţin de 10.000 de euro! Este decisă să meargă până în pânzele albe şi nu va renunţa la procesul cu postul unde a fost angajată timp de trei ani şi jumătate.

Sursa text: Cancan.ro