SCANDAL MONSTRU cu BLESTEME si SUDALMI intre MONICA TATOIU si ANAMARIA PRODAN

Scandal ca la usa cortului intre Anamaria Prodan si Monica Tatoiu. Lansarea oficiala a clinicii de estetica la care este asociata Anamaria Prodan a reaprins spiritele intre sexy-impresara si vecina ei, Monica Tatoiu (60 de ani). Marti seara, in cartierul Francez, s-a lasat cu tipete si amenintari, iar invitatii s-au speriat cand au vazut de ce este in stare femeia de afaceri, aflata acum la pensie.

Deranjata de vedetele sosite in numar mare, care si-au lasat masinile pe strada pe care locuieste, dar si de mirosul de pucelusi si berbecuti la protap, Monica Tatoiu a tunat si a fulgerat continuu. A fost zarva mare marti seara la lansarea clinicii Anamariei Prodan, iar cea care a reusit sa acopere volumul muzicii a fost nimeni alta decat Monica Tatoiu. Femeia de afaceri a facut circ si nimeni nu a putut sa o calmeze, fiind vecina cu clinica unde vedetele invitate incercau sa se distreze, informeaza jurnalistii de la Click.

“Urla (n.red. Monica Tatoiu) de la geam ca e strada ei si ca opreste circulatia, pentru ca nimeni nu are voie sa intre fara acordul ei. Vecinii s-au obisnuit cu ea. A facut numeroase plangeri la polite. Ea reclama si fluturii de pe strada. Cand a fost deschiderea clinicii, s-a dus la paznic si a amenintat ca va da cu pesticide (n.r. substanta toxica pentru distrugerea daunatorilor) in aer ca sa infesteze carnea si sa moara toti invitatii. Tatoiu a urlat la oameni si i-a facut hoti si curve pentru ca au masini scumpe! Ceva nu este in regula cu ea!”, a povestit un martor la evenimentul de, marti seara, pentru Click!, la care Anamaria Prodan a fost in centrul atentiei.

Sursa foto: Click!