Scandal monstru cu Ilie Năstase în prim plan! Reacția fostului sportiv la adresa “milițienilor”

Ilie Năstase a ajuns la Poliţie, vineri dimineață, după un scandal cu poliţiştii în trafic, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Ilie Năstase a descris întreg incidentul în care a fost implicat, precizând că rezultatul de la IML indică o alcoolemie de 0,05. Acesta a anunțat că va face o plângere la CEDO și va cere o daună de 2 milioane de euro, bani pe care îi va dona copiilor săraci.

Update: Ilie Năstase a venit vineri la Spitalul Floreasca, acuzând răni la mâini și spate, după ce a fost încătușat azi dimineață. Imediat după ce a plecat de la spital, fostul tenismen a fost prins din nou de poliţişti, de această dată în timp ce conducea fără permis un scuter. Acum riscă al doilea dosar penal.

Amintim că Ilie Năstase a ajuns azi dimineață la Poliţie după un scandal cu poliţiştii, pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. “În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani.

Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice”, informează Poliţia. Conform poliţiştilor, Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi  i-a fost deschis dosar penal.

“Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice”, precizează Poliţia.

Știre inițială

„Nu vreau să le zic polițiști… milițienii! Polițiștii nu sunt agresivi, înțeleg, te iartă. Pe mine m-au oprit la ieșirea din parcul Herăstrău, nici n-am făcut doi metri și m-au întrebat: „ați băut?”, „da, am băut!”, „ce ați băut?”, „trei beri”, „hai, lăsați, domne, că ați băut mai mult”. Deci nu m-au crezut că am băut trei beri. M-au pus să suflu.

Citește și:  ANDA ADAM MAI SEXY CA NICIODATĂ! DECOLTEU DE SENZAȚIE AL CÂNTĂREȚEI! FOTO ÎN ARTICOL

Le-am spus că nu vreau să suflu și că vreau să merg la poliție și că acolo suflu. N-au mai așteptat. M-a tras din mașină, m-a dat cu fața de pământ, s-a urcat unul cu picioarele pe mine și mi-a pus cătușele. Nu era mai frumos să mă ducă fără cătușe și să ajungem la ei acolo să-mi facă testul? Mi-am făcut testul (c.n. IML) și a ieșit 0,05 care înseamnă o amendă de o mie de lei și suspendarea pe o lună a carnetului.”, a spus Ilie Năstase, care a adăugat că va depune o plângere la CEDO.

Sursa foto: sport