Scandal monstru în arbitraj! ”Ion Crăciunescu este o fosilă știrbă, asemenea lui Gheorghe Dincă”

Fostul arbitru Florin Chivulete, tatăl „centralului” Andrei Chivulete, a avut o serie de derapaje verbale la adresa lui Ion Crăciunescu, după ce fostul mare arbitru i-a criticat fiul, pe Andrei Chivulete, pentru prestația din meciul CFR Cluj – Dinamo 1-0.

„[…] Văzând pe ecranul televizorului cum personajul frustrat, ce se crede unic în istorie, calcă în picioare orice tentaivă a tinerilor de a se afirma în plan sportiv și profesional, mă încearcă sentimente de dispreț și greață!

Personajul ce a lins libidinos în vremuri ceaușiste mâna fiului dictatorului de la Scornicești se dă acum expert catodic în domeniu și calcă disperat în picioare de câțiva ani încoace orice tentativă de accedere a tinerilor cavaleri în perimetrul unde el, ani de-a rândul a viciat cu aroganță și dispreț spiritul corectitudinii și al bunului simț.

[…] Frustratul nu a reușit să-și ducă fiul acolo unde și-a dorit. Rănit ca o fiară muribundă, canalia cu lavalieră minte și instigă la revoltă, așa cum a făcut toată viața pentru a-și atinge scopurile meschine. Mă întreb cât îl vor mai ține pe scaunul rotativ din fața camerelor de luat vederi șefii săi, ce probabil se amuză copios la auzul limbajului său de lemn, sărac în cuvinte expresive din domeniul profesional.

[…] Informatorul securist ce a contribuit decisiv la cazarea foștilor săi colegi în celulele odioase din Jilava și Rahova a rămas acum doar o fosilă știrbă și urât mirositoare, asemeni lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal […]”, a scris Florin Chivulete pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: sport