SCANDAL MONSTRU intre BECALI si PORUMBOIU: BA GIGI, tu vrei sa-mi FURI jucatorii?

In ciuda prieteniei indelungate care ii leaga, ADRIAN PORUMBOIU,  fostul finantator al echipei FC VASLUI si GIGI BECALI, finantatorul formatiei STEAUA BUCURESTI s-au CERTAT foarte tare, marul discordiei dintre cei doi oameni de afaceri fiind doi jucatori, informeaza Fanatik.

Potrivit sursei citate, GIGI BECALI a incercat sa-l fenteze pe ADRIAN PORUMBOIU in ciuda faptului ca latifundiarul din Pipera ii promisese prietenului sau ca de fiecare data cand va dori sa cumpere un fotbalist de la FC Vaslui, indiferent de situatia contractuala, il va intreba inainte pe fostul arbitru international.

Cu toate acestea, GIGI BECALI, din dorinta de a transfera jucatori cu cat mai putine eforturi financiare, si-a mandatat subordonatii sa negocieze cu portarul lituanian VYTAUTAS CERNIAUSKAS si cu mijlocasul brazilian HENRIQUE MADSON. Daca in privinta goalkeeper-ului baltic, care devenise liber de contract, PORUMBOIU era dispus sa inchida ochii, in momentul in care a auzit ca STEAUA a demarat tratativele cu jucatorul carioca, finantatorul vasluian a INNEBUNIT de furie potrivit surselor citate de Fanatik.

Citeste si: O noua CONDAMNARE pentru GIGI BECALI? Latifundiarul poate primi o PEDEAPSA foarte mare 

“Era rosu de furie cand a aflat ca GIGI BECALI, care ii este prieten, l-a contactat si pe MADSON pentru a-l lua in Ghencea. Pe ADRIAN PORUMBOIU l-a deranjat ca nu a fost sunat deloc, mai ales ca a investit o suma importanta in transferul fotbalistilor la Vaslui si spera sa primeasca despagubiri daca o formatie din Romania ii doreste”, au dezvaluit apropiatii fostului finantator al lui FC Vaslui.

Discuția dintre cele doua parti a degenerat in momentul in care GIGI BECALI i-ar fi transmis lui ADRIAN PORUMBOIU ca nu poate sa il despagubeasca financiar daca ii aconteaza pe cei doi jucatori pentru ca situatia echipei sale nu este tocmai favorabila.  

Citeste si: GIGI BECALI este dispus sa VANDA echipa STEAUA BUCURESTI

“Ba, Gigi, vrei sa imi FURI JUCATORII?! Tocmai tu? Nu aveam un ACORD VERBAL prin care stabilisem ca nu vei lua jucatori de la mine decat in schimbul unei intelegeri cu mine? Nu vei lua nici un fotbalist daca nu vei ajunge la un acord cu mine”, l-a amenintat omul de afaceri din Moldova.

Sursa foto: libertatea.ro