Scandal monstru între doi interlopi: Îți iau viața! Te trag după cai pe asfalt şi pun sare pe tine!”

Scandal uriaş în lumea interlopă! Strugurel Irlandezu i-a declarat război celebrului Nelson Mondialu’, pe care-l ameninţă cu moartea, informează cancan.ro. Jurnaliștii sursei citate au prezentat o filmare halucinantă în care Strugurel Irlandezu îl ameninţă cu moartea pe Nelson Mondialu’.

Bărbatul s-a înregistrat timp de o oră adresându-i injurii şi ameninţându-l pe Nelson Mondialu’, în timp ce le cere prietenilor să viralizeze filmul pentru ca mesajul lui să ajungă la interlop. Strugurel Irlandezu nu l-a ameninţat doar pe Nelson Mondialu’, ci şi pe soţia, părinţii şi toate fiinţele dragi ale acestuia.

 ”Salut, fraţii mei, am revenit! Te aştept în Irlanda, de un an te aştept în Irlanda, băga****aş p**a în m***ii mătii şi care te-o făcut! Nelson! Azi îi dau valoare, să mor eu dacă nu-i dau valoare! Să mor în puşcărie dacă nu te omor! P****aş în mormânt la mă-ta şi la tac-tu, de sărăcie! Să-ţi dau m**e, m**e, mă, să-ţi dau ţie şi la toată familia ta! Şi pe Liana să s*****z, să le dau lapte să sugă!

Îi dau m**e cât vrei tu. Dacă iau cuţitul, 50 bag în tine, Dinţişorule! Bag eu mâna pe tine! 40 de ani de puşcărie fac pentru tine! Îţi iau viaţa, băga****aş p***a în mă-ta! Clipe, clipe mai are! Eu l-am terorizat şi i-am zis: «Bă, eu nu mai am treabă cu tine, nu mai am treabă cu tine, dar lasă-mă în pace şi tu. Ştii ce fac cu tine?

După caii lui tata te leg şi te trag pe asfalt, mă! Te trag după cai pe asfalt până iese sânge şi-ţi bag sare! Nu mai vorbi de mine ca să-ţi faci vizionări pe Youtube». Mă face cioară, mă face în toate felurile. Şi am ajuns şi ne-am împăcat. Cum ne-am împăcat: tu nu mai vorbeşti de mine, eu nu mai vorbesc de tine! Bă, nu a mai vorbit de mine până acum.

Acum iar, că mă bate în Tribunal, că mă violează. Băga****aş p***a în mă-ta şi în veveriţa ta, îţi iau toată familia în p***ă! Ai 54 de ani şi 15 i-ai făcut la puşcărie. Nu am ajuns încă în România, dar când ajung în România îţi garantez că-ţi iau gâtu’ jos.

Ca moşu’ meu: fac 30 de ani pentru tine! Patru ani l-am ţinut cu mâncare, cu bani, cu tot. 2.000 de euro trebuie să-mi dea de 5 ani! Nevasta mea pe altă parte, a ţinut-o pe Liana cu haine, chiloţi, tot ce are nevastă-sa le are de la nevastă-mea. Să vină aici, unde-s, şi să-mi dea măcar o bătaie d-aia ca lumea, dacă are sânge-n p**ă. Ho, mă, că n-are nici bani de bilet! Nici dinţi în gură n-are, mi-e scârbă de el!

N-are bani nici să-şi bage dinţi în gură. Vreau să ajungă mesajul meu la el. Mă p*ş pe Nelson! Mă baţi, mă?! Păi pe cine ai bătut, mă, tu vreodată, daţi-aş m***e să-ţi dau?! Pe cine ai bătut mă tu o dată tu?, Nelson Mondialu’?! Trăieşti din milă şi pachete şi Youtube. Ce Mondial eşti, mă, n-ai avea noroc după mă-ta?! Stai în chirie, bă orfanule?! Poate eşti ca Sile, Nuţu – ăştia şmecheri de şmecheri. Tu eşti un gunoi, mă!

Ai fost terorizat şi abuzat la puşcărie! te-au f***t ăia până ţi-a dat mintea afară. Eu vorbesc din cauza lui, pentru că mă tot înjură, mă tot vorbeşte de rău. După ce ajuţi un om, îl ţii patru ani cu mâncare, îl trimiţi şi bani, e şi dator, soţia mea i-a trimis haine nevestei lui, de toate i-a cumpărat, iar acum să te vorbească de rău, mă?!

De la invidie, mă, să te vorbească de rău?! Ştiţi de ce a ajuns la puşcărie: a furat blugi din magazine şi salam. Dacă o prind pe Liana aia… Ştii ce fac cu Liana dacă o prind? Îmi fac l**a, eu am o p**ă foarte mare, păcat că nu pot să vă arăt… Îmi fac l**a, mă uit la filme porno şi îmi fac l**a şi pe ea o pun în genunchi şi când vine… îi dau direct la Liana pe ochi. Ăsta şi-a drogat veveriţa şi pe Liana a drogat-o. Când mă duc acasă, îi iau viaţa! Îi iau viaţa lui!”, l-a ameninţat Strugurel Irlandezu pe Nelson Mondialu’.

Sursa foto: adevarul