Scandal monstru între două vedete din România: „E o perversă și o prefăcută!”

Scandalul dintre Iulia Albu și Andreea Bănică este unul de lungă durată. Cele două fost prietene nu își mai vorbesc dar, nici nu pierd nicio ocazie de a se critica reciproc. Chiar dacă nu se cunoaște sigur motivul conflictului, cele două vedete par că nu se mai pot înțelege deloc.

Andreea Bănică, invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv, nu a ratat ocazia să o critice, încă o dată, pe fosta sa prietenă. Artista a recunoscut că Iulia Albu a fost una dintre prietenele ei apropiate. Cântăreața a spus că acum nu își mai vorbesc. „E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram, pe rețelele sociale. Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Dar m-am înșelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie onești, nu prefăcuți. Asta e ea, n-ai ce să-i faci”, a mărturisit Andreea Bănică, în timpul emisiunii de la Pro TV.

Și Iulia Albu a făcut mai multe comentarii critice la adresa artistei. Iulia Albu a declarat chiar că a fost amenințată de Andreea, potrivit cancan.ro.

„Şi iarăşi se va supăra Andreea Bănică pe mine. Şi iarăşi îmi va scrie mesaje interminabile şi imposibil de lacrimogene. Not! Doar că de data aceasta… fără ameninţări, da, Andreea? Nu de alta, dar o fată aşa stilată ca tine trebuie să se și comporte ca o doamnă. În definitiv, cârpele nu sunt totul.

Daaar… dacă tot am ajuns la ele… Ai putea să renunţi la tentativă de bandă de chiloţi din talie, să înlocuieşti cizmele cu o pereche de sandale argintii că… Dumnezeu ştie că… ai 50 de perechi cel puţin. De data aceasta n-am mai spus că vrei să o copiezi pe Delia pentru că ţi-au spus deja alţii. Hai, Sărbători fericite şi să-ţi aducă Moşul un stilist bun! Te pupă Domniţa de Alba. Nota: 1”, scria în trecut Iulia Albu despre Andreea Bănică, pe blogul personal.

Sursa foto: adevarul