Scandal monstru între foștii camarazi Ponta și Dragnea! Dezvăluiri și atacuri halucinante de ambele părți

Scandal monstru între foștii camarazi Ponta și Dragnea! Dezvaluiri și atacuri halucinante de ambele părți! Primul care a inițiat atacurile, marți seară, a fost Liviu Dragnea, șeful PSD lansând ofensiva la adresa lui Victor Ponta. Dragnea a dezvăluit cum s-a făcut Guvernul USL în 2012. Acesta spune că Ponta ar fi stabilit componenţa Executivului alături de fostul şef SRI, George Maior. Dragnea a făcut dezvăluirile complete în direct la Antena 3. Ulterior, Ponta a lansat câteva acuze devastatoare la postul B1 Tv.

“Guvernul era făcut de Statul Paralel. Vă dau exemplu când a căzut Guvernul Ungureanu, în 2012. Am vorbit cu mai mulţi parlamentari să voteze moţiunea pentru că nu se mai putea aşa. Ne-am întâlnit la 8 şi mi-a zis Victor Ponta să ne vedem duminică după-amiază. Am fost destul de contrariat. Sâmbătă după amiază jucam tenis. M-a sunat Crin şi mi-a spus că aseară nu se putea face Guvernul că era oboseală, dar dimineaţă la 7 avea lista. A făcut-o cu tine? Nu! Mie nu mi se pare normal.

I-am spus lui Victor că de ce a făcut lista aşa. Să vorbim de un lucru decis de el cu nu ştiu cine. A făcut în noaptea aia Guvernul cu George Maior şi cu alţii. Am zis că eu nu mai stau în proiectul ăsta.Asta e bătaie de joc faţă de promisiunile la adresa oamenilor. Ponta îmi spunea, nu cred că se simţea foarte confortabil. Mi l-a dat la telefon pe Goerge Maior. Mi-a spus că la Guvern trebuie să fie oameni verificaţi care să facă parte din anumite instituţii. Pune oameni păpuşi ce facem?”, a tunat Dragnea care nu s-a oprit aici. Dragnea s-ar fi enervat atunci când Ioan Rus ar fi fost impus la Ministerul transporturilor. “Nu pot să reproduc ce am zis atunci, la dumneavoastră în emisiune. Când ești nervos îți mai scapă”, a mai spus Dragnea.

Dragnea: George Maior i-a impus lui Ponta să o pună pe Kovesi la DNA!

Apoi Dragnea a susținut că Victor Ponta a venit cu numele procurorilor șefi în buzunar, dictate de George Maior, care anterior le negociase și cu Traian Băsescu.

”Eram în 2013, dacă nu greșesc, în luna aprilie. De obicei coalițiile se întâlneau la primul birou, la Crin Antonescu în birou, la Senat. Luni, pe la 6-7 seara, stăteam la masa cea lungă, în dreapta lui Victor stăteam eu, în stânga Gabi Oprea, Crin stătea în față și la un moment dat Victor a scos o hârtie din buzunar, destul de motolită, pe care erau scrise trei nume: Bica, Kovesi și Nițu. Mi-a zis să vorbim cu doamna Pivniceru și mi-a zis că-mi explică el în biroul de la Ministerul Dezvoltării. Mi-a spus: asta s-a negociat, să fie Bica la DIICOT, Kovesi la DNA și Nițu la Parchetul General. Eu i-am spus că avem o procedură, doamna Pivniceru mersese în toată țara să vorbească cu procurorii și îi încuraja să vină să-și depună candidaturile. Eu l-am întrebat pe Victor de ce trebuie să facem asta, din moment ce avem o procedură. El a spus că așa a negociat George Maior cu Băsescu, parcă a zis și de domna Udrea. L-am întrebat dacă a vorbit și cu Crin, iar el nu a fost de acord.

Am chemat-o pe doamna Pivniceru la mine la birou și când i-am arătat hârtia, a spus că ea așa ceva nu semnează și a spus că-și dă demisia. I-a spus și lui Crin, iar apoi a demisionat. Cam asta este povestea, pe scurt, cu numirea procurorilor. Numele le-a dat George Maior, Ponta le-a scris pe hârtie.

Eu abia aștept reacțiile celor implicați și nu numai eu. Mai sunt mulți oameni care vor să vorbească. Abia aștept să văd reacțiile”,  a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a spus că în Comisia de Control a SRI va spune lucruri și mai grave decât cele dezvăluite public. ”Ăsta este genul de întâmplări pe care tot vreau să le spun pe la Comisie. Nu vreau să credeți că zic doar așa (…) La Comisie voi spune lucruri mult mai grave. Domnule Gâdea, e greu să mă bagi în pușcărie în câteva zile. Nu mă ascund, eu am dat câteva exemple”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Președintele PSD: Koveși m-a amenințat că mă bagă la pușcărie!

Președintele PSD a mai dezvăluit că în seara în care a venit în sprijinul Antenei 3, după scandalul evacuării dictate de ANAF, ”o doamnă”, despre care a dat de înțeles că este Laura Codruța Kovesi, a sunat un domn și i-a spus că îl va băga pe Liviu Dragnea la pușcărie.

”Să vă mai spun ceva, că asta îmi stă înfiptă în minte. Sigur că vă aduceți aminte de ziua aia în care v-ați pomenit cu ANAF-ul pe aici. A doua zi am avut o conferință de presă dedicată pe acest subiect și dacă mai ținți minte pe la ora 16.00 m-ați sunat și m-ați invitat să vin în emisiune. Am venit cu domnul Tăriceanu și am făcut-o cu toată deschiderea.

În timpul emisiunii, cineva, o doamnă, fără nicio legătură cu persoanele amintite mai devreme, a sunat, o doamnă a sunat un anumit domn și i-a spus că îl voi târî pe omul ăsta pe scări, cu familia, cu Protecția Copilului cu toate, îl voi băga în pușcărie. Merge la televiziunea aia care e împotriva mea, care mă critică mereu. Și m-a târât, după cum ați văzut”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Contraatacul fulgerător al lui Victor Ponta

Victor Ponta a reacționat fulgerător după dezvăluirile lui Liviu Dragnea de marți seara! Ponta a spus, la postul B1 Tv, că Sebastian Ghiță are poze de la tăierile de porci de la vilele SRI și le-ar putea publica. Victor Ponta ar fi stabilit componenţa Executivului alături de fostul şef SRI, George Maior, a acuzat Dragnea.

”Nu aveați ce să aflați de la Coldea. Eu de un an de zile aud că o să fiu chemat. Eu tot aștept, am hârtiile pregătite. Domnul Manda e un om deștept, în fiecare secundă îi e teamă să nu întrebe ceva care să îl deranjeze pe Dragnea. Pe mine nu o să mă cheme cât Dragnea e șef la Parlament. Coldea a zis că se duce, dar nu l-au chemat ca să nu zică ceva înainte de Congres. Dacă nu l-a întrebat nimeni nimic, ce să spună, să spună de la el?

El nu o să spună niciodată altceva, decât niște chestiuni generale. Dragnea nu vrea să se afle cum se luptă el cu statul paralel. Cum vedea că mă urc în mașină, venea la mine și mă întreba: ”Te duci la băieți?” Și eu îi ziceam: ”Dar, ce treabă ai tu, Liviule?”. Nu scăpam de el. Era disperat, să fie acolo, să pună și el, să mai afle ceva. Dragnea a fost la mine, la Cornu, dacă nu îl chemam sărea gardul. Au fost Crin Antonescu, Daniel Constantin, socrul meu, au fost 10 oameni. Dragnea minte atât de mult și atât de prost, încât nu cred că e consiliat de Florian Coldea. Dragnea dorea să obțină protecție de la SRI. Guvernul l-am făcut în casa socrului meu, cu el de față. Minte de nici nu respiră la cât minte. Nu știa cum să îi intre sub piele lui George Maior. Îi ducea cadouri, tot ce credea el că vrea Maior. Mi se pare incredibil ca acum, când era slugă timp de 4 ani, acum nu e bun.

Îi era teamă să nu dăm poze cu el când tăia șoriciul și îl dădea lui Kovesi. Eu nu dau poze, noi nu suntem hoți de nivelul Belina. Maior și Coldea au fost acasă la Dragnea, cu mine. S-a milogit de noi. ”Hai, veniți, cu George, cu Florin, că am prins eu pește!”. Era slugă de Teleorman. Maior mi-a zis să nu îl mai iau. ”Bă, nu îl mai suport. Nu îl mai lua!”, îmi zicea Maior. Mie nu îmi place să spăl rufele în public, dar nu mă abțin să spun adevărul despre Dragnea. Dacă dă Ghiță fotografiile, treaba lui, eu nu mă ocup cu așa ceva. Domnul Dragnea fugea cu șoriciul la Kovesi, ea era jenată, fugea ca un chelner. Toată lumea era jenată.”, a spus Victor Ponta la postul B1 TV.

Victor Ponta: ‘Dacă vorbesc Maior și Coldea, Liviu Dragnea o să facă 150 de ani de pușcărie’

Victor Ponta a mai lansat o acuzație extrem de gravă la postul B1 TV! Conform fostului premier, George Maior și Florian Coldea știu informații cu caracter penal despre actualul președinte al Camerei Deputaților și pe care le tăinuiesc.

”Dacă vorbesc domnul Maior și domnul Coldea, Liviu Dragnea o să facă 150 de ani de pușcărie. Ei știu multe despre Dragnea, Dragnea nu știe nimic despre ei. El se dă cocoș, vrea să negocieze. O să iasă în 2040 din pușcărie.”, a spus Victor Ponta la postul amintit.

Dezvăluire bombă despre iubita lui Liviu Dragnea

În încheiere, Victor Ponta a făcut o dezvăluire-bombă despre iubita lui Liviu Dragnea! Conform fostului șef al PSD, iubita lui Dragnea a fost motiv de negociere între președintele Camerei Deputaților și George Maior și Florian Coldea, când ultimii doi conduceau SRI.

”Când îl ruga pe domnul Maior și pe Coldea să o ajute pe iubita lui erau buni. Sunt problemele lui, nu vreau să mă cobor mai mult. Dragnea o să își găsească nașul în persoana unui judecător”, a conchis Victor Ponta.

Sursa foto: realitatea