Scandal monstru intre Madalina Ghenea si Gerard Butler

Scandal monstru intre Madalina Ghenea si Gerard Butler. Scena s-a desfasurat in satul Fundatica, unde cei doi se aflau in vacanta. Madalina a plecat cu ochii in lacrimi, iar Gerard Butler, suparat, la trei ore dupa ea.

Vacanta perfecta a lui Gerard Butler pe plaiurile romanesti pare sa fi fost tulburata de o cearta crancena cu iubita lui, Madalina Ghenea, cea care i-a fost ghid si i-a aratat in doua zile cele mai frumoase locuri din tara.

Cei doi au petrecut noaptea trecuta in satul Fundatica, langa Bran, la o pensiune pe care actorul american a inchiriat-o integral, ca sa nu fie deranjat de ochii curiosilor.

Spre surpriza celor de la pensiune, care s-ar fi asteptat ca porumbeii sa coboare dimineata zambitori la micul dejun, prima care si-a facut aparitia a fost Madalina Ghenea. Suparata, cu ochii in lacrimi, a iesit din pensiune fara sa schimbe o vorba cu nimeni si s-a urcat intr-o masina care a demarat in tromba.

Conform localnicilor cei doi indragostiti au avut o discutie aprinsa, scrie wowbiz.ro. Cateva ore mai tarziu, Madalina era fotografiata la aeroportul Henri Coanda, inainte sa se urce in avion si sa paraseasca Romania. La vederea ziaristilor, frumoasa s-a aratat foarte iritata si s-a indepartat in graba.

Gerard Butler a parasit pensiunea dupa trei ore, cu ochelarii la ochi si o geanta pe umar. 

Sursa foto: domainebleu.ca