SCANDAL MONSTRU intre MIHAI GADEA si ROBERT TURCESCU

Realizatorul TV MIHAI GADEA l-a amenintat pe candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei ca il va da in judecata dupa ce informatia cum ca ROBERT TURCESCU l-ar fi numit colonel pe jurnalistul de la Antena 3, informeaza postul B1 Tv.

“Rucsacul ala cu pietre pe care l-a dat TURCESCU jos din spate, i-a cazut cumva in cap? Sau era cumva plin de rahat turcesc(u) pe care il consuma acum cu nesat la popota? Il dau in judecata si ii cer un milion de euro, solda lui plus banii morman de la Vantu si de la Becali”, a amenintat MIHAI GADEApe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: SURPRIZA: CANDIDATUL PMP LA PRIMARIA CAPITALEI ESTE ROBERT TURCESCU. UPDATE

In replica, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook, ROBERT TURCESCU ii face lui MIHAI GADEA o recomandare si anume de a o lasa mai usor cu procesele.

“Ii recomand domnului GADEA ca inainte de a face afirmatii bomba privind “milioanele de euro pe care mi le va cere despagubiri” pentru ca “l-am facut colonel”, sa-si ia, calm, un moment de ragaz si sa urmareasca declaratiile video ale subsemnatului. Apoi, dupa vizionarea secventelor, va trebui sa admita ca a inghitit pe nemestecate o stire scrisa de un jurnalist incepator de la Mediafax. Mai usor cu procesele, domnule Gadea, colegii dvs. Oana Stancu si Mircea Badea, dar si patronul dvs, Dan Voiculescu, le-au pierdut pe toate. In rest, de bine s-auzim!”, a scris candidatul PMP in postare.

Sursa foto: jurnalistii