Scandal monstru între Mircea Badea și Denise Rifai! Ocări și vorbe grele în direct la tv și pe facebook

Scandal monstru între doi prezentatori de televiziune cunoscuți! Mircea Badea, realizatorul emisiunii “În gura presei” de la Antena 3, a lansat un atac dur la adresa lui Denise Rifai, după ce a văzut un fragment din emisiunea jurnalistei de la Realitatea TV.

Update: Reacția tăioasă a prezentatoarei de la Realitatea Tv nu a întârziat.

” #MirciulicaFaptaMica, LOVESTE DIN NOU!

Daca nu i-a mers in mod repetat cu motociclistul care l-a batut de l-a lesinat inca de la intrarea in ring, se consoleaza si el cu ce apuca… Asa ca, in mod Constant, ma trezesc improscata cu fel de fel de jigniri din tenebrele asa-zisei lui gandiri.

Eu am incercat de mai multe ori sa-l invit la mine in platou daca tot ii provoc atatea comentarii, dar Mirciulica fapta mica se simte in siguranta doar ascuns in spatele pupitrului lui, probabil ca sa nu I se vada …fapta Mica, asa ca m-a refuzat de fiecare data.

In consecinta, o sa-l invit la CNA, dupa mergem la tribunal si !!!! Intre timp!!! Daca Mirciulica, fapta mica, doreste o Mediere Amiabila, il astept Sambata – 10 August – in piata Victoriei!

Ca am auzit ca motociclistul e plecat la mare si n-are de ce sa-i fie frica! ????”, a scris Denise Rifai pe contul său de Facebook, în urmă cu puțin timp.

Știre inițială

“Eram în mașină și am dat drumul la postul de televiziune care se aliniază întotdeauna cu propaganda serviciilor secrete. Era acolo aia jihadistă. Și jihadista, e una săraca… știți cum era Miss Piggy când era în crize maxime? Așa e aia. Jihadista Miss Piggy îl avea invitat pe Moise Guran. Zicea Guran “cutremurătorul” că la Timișoara nu există clanuri interlope că, alea sunt doar în zonele sărace”, a spus Mircea Badea, în ediția de marți seară a emisiunii “În gura presei”.

Citește și: FLORIN SALAM, AMENINȚAT CU MOARTEA DE INTERLOPI: ”DE NU ŢI-OI PUNE FURTUN PE GÂT! FAC 10 ANI PENTRU TINE!”! VIDEO

Sursa foto: captura video