SCANDAL MONSTRU intre REGHECAMPF si SUMUDICA! Totul a pornit de la ALIBEC

Antrenorii Marius Sumudica si Laurentiu Reghecampf s-au certat, marti seara, timp de minute bune, in direct la postul de televiziune Digi Sport, totul plecand de la subiectul Denis Alibec. Scandalul dintre tehnicianul campioanei si cel al vicecampioanei a inceput de la o interventie a lui Marius Sumudica.

Tehnicianul Astrei a cerut sa intre in direct pentru a-si apara metodele si modul in care s-a comportat cu Alibec: “Am primit un telefon din partea unui prieten, si am inteles ca antrenorul celor de la FCSB a pus ca la ei nu e ca la Astra. Fiecare antrenor are metodele lui de a se comporta cu jucatorii. Nu inteleg de ce la noi lumea crede ca se mananca pizza, se bea cola, bere. Nu vreau sa vorbesc de sticlele de vodka de la FCSB. S-au intamplat si la ei ca doi jucatori sa se bata si sa se recunoasca, nu am comentat astfel de lucruri. Nu vreau sa se faca o paralela intre clubul FCSB considerat o garnizoana, si celelalte cluburi. Vreau sa fim si noi, Astra, respectati. Ca vezi Doamne, la noi ar fi amatorism. Ei au fost un brand, nu stiu ce mai sunt acum”, a spus Sumudica.

Iar vorbele lui Sumi nu i-au picat bine lui Reghecampf, care a cerut, la randul lui, sa intre direct. Ce a urmat? Un dialog incredibil intre cei doi tehnicieni:

L.R.: Tu ai spus ca i-ai dat Cola lui Alibec, tu ai recunoscut asta! Nu inteleg care e problema?

M.S.: Problema mea nu e niciuna!

L.R.: Daca vrei sa vorbim, ai numarul meu.

M.S.: Si tu cand ai vrut sa vorbesti cu mine ai avut numarul meu. Reghe, nu vreau sa-ti aduc aminte, cand ai avut nevoie tu m-ai sunat pe mine.

L.R.: Eu nu am avut niciodata nevoie.

M.S.: Nu inteleg de ce esti asa intepat acum.

L.R.: Sunt intepat pentru ca tu ma ataci pe mine.

M.S.: Nu te atac, tu ai spus de Cola.

L.R.: Bai, omule, pe mine nu ma deranjeaza nimic, nu inetelegi. E o diferenta foarte mare intre noi, nu intelegi? Nu ma deranjeaza ce spui, doar nu ma ataca!

M.S.: Cu ce te-am atacat?

L.R.: Cu tot! Ca tu esti Sumudica, esti antrenorul echipei nationale, vorbesti cu Gigi, tu ai facut tot. Nu sunt concurentul tau, nu intelegi?

M.S.: Da, tu esti prea sus…

L.R.: Nu sunt prea sus, eu sunt om. Asta e o diferenta foarte mare

M.S.: Cum adica? Tu esti om si eu ce sunt? Daca vrea sa ai aere de superioritate, nu ti-ai gasit omul! Nu stau sa fac teatru la telefon, nu are rost.

L.R.: Hai sa spun ceva

M.S.: Reghe, voi v-ati batut pe teren si nu s-a intamplat nimic.

Ilie Dumitrescu: Domnilor, haideti sa pastram un dialog decent, fara chestii din astea. Va sunati intre voi si rezolvati problema!

L.R.: Spun un lucru in premiera! Daca Sumudica isi doreste sa antreneze FCSB…

M.S.: N-as putea sa antrenez niciodata FCSB!

L.R.:  Pentru mine Alibec, la Steaua nu la Astra, e un jucator ca oricare altul

M.S.: La mine Alibec nu era un jucator ca oricare altul

L.R.: Pentru mine toti cei 25 de jucatori sunt la fel! Nu e problema ta daca joaca Alibec sau nu. Denis e capitanul echipei pentru ca face diferenta.

M.S.: Tu esti antrenorul perfect, Reghe, bravo tie! La noi era un lider si am luat campionatul datorita lui.

L.R.: Voi ati trait de pe urma banilor luati pe Alibec!

M.S.: Tu traiesti pe banii lui Becali. Daca nu ar fi Becali, FCSB nu ar fi unde e.

L.R.: Nu e FCSB, e Steaua!

M.S.: Ba e FCSB!

M.S.: Eu nu am absolut niciun fel de problema cu antrenorul Reghecampf. Eu nu as putea niciodata sa ajung antrenor la FCSB, ca nu se poate. La mine Alibec nu era un jucator ca oricare altul. Daca ei considera ca Alibec a gresit, e problema lor. La mine Alibec era un lider. Nu poti sa ai aceleasi sentimente pentru toti jucatorii. Tu esti omul perfect Reghe, bravo tie.

L.R.: Pentru mine toti cei 26 de jucatori sunt la fel. Nu e problema ta daca joaca Alibec sau nu. Denis e capitanul echipei pentru ca face diferenta. Pe mine ma deranjeaza ca aseara m-ai atacat.

M.S.: Alibec e febletea mea!

L.R.: Si a mea, dar aici e Steaua, nu Astra!

Sursa foto: prosport